PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645151}

Elementary

2012 - 2019
7,5 22 tys. ocen
7,5 10 1 21747
5,9 7 krytyków
Elementary
powrót do forum serialu Elementary

Elementary to zwykly serial kryminalny. Ale dzieki orginalnej rolli aktora wcielajacego sie w.
Sherlocka serial zyskuje aktor swietnie gra swoja role tego jego dziwactwa upodobania nie jestem
znawca ale aktor dobrze rozegral swoja role jako czlowieka ktory btal przez pol swego zycia
narkotykow.Rowniez zagadki kryminalne sa ciekawe nie ktore dla mnie byly trochr zbyt
zagmatwane i nie wszystkie skumalem. Jak pisalem Elementary to zwykly kriminal ale dzieki
dobrze zagranym postaciom szczegolnie postaciom Sherlocka film serial sporo zyskuje
7/10

ocenił(a) serial na 9
kinoman1985

niestety uwierzyłam tym, którzy twierdzili, że to gorsza wersja przygód Sherlocka i dopiero niedawno zaczęłam oglądać, ale jak już zaczęłam to pochłonęłam w maratonie i nie uważam żeby był gorszy, a momentami jest lepszy od 'Sherlocka' BBC. Choć staram się ich za bardzo nie porównywać, to np. wątek Irene o wiele bardziej podoba mi się w 'Elementary'.
Zgadzam się, że role są dobrze zagrane i podoba mi się dobór aktorów. Może i jest to serial podobny do wielu innych, ale coś w sobie ma i w dużej mierze zawdzięcza to obsadzie.

Frenchdude

W pełni się zgadzam. Też przypadkowo zerknąłem na jakiś odcinek, a potem to już maraton. Według mnie to, że pewne rzeczy w serialu są poprzestawiane, jak powierzenie roli L. Liu jako Watson czy nowe spojrzenie na postać Moriartego to akurat zalety. Świetny serial!