PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=769097}

Elif

2014 - 2019
4,5 1,1 tys. ocen
4,5 10 1 1141
Elif
powrót do forum serialu Elif

Cemre Melis Çınar biografia – w serialu wciela się w czarny charakter – Arzu Emiroglu. Urodziła się w Ankarze 13 maja 1991 roku. Ma 168 cm wzrostu. Ukończyła Toros College i zdobyła wykształcenie w Marmara University. W 2017 roku zagrała w filmie “Cenaze Işleri”. Jej wielką pasją jest taniec, a od niedawna także kick-boxing. Cemre prowadzi kanał na YouTube, gdzie można poznać ją jako ciepłą i sympatyczną osobę.
W wieku nastoletnim Cemre zmagała się z nadwagą. ”Kiedy miałam 14 lat, ważyłam 95 kilogramów” – mówi.
Cemre marzyła o tym, że pewnego dnia zostanie aktorką, ale nadmierne kilogramy stały się problemem. Z pomocą tańca straciła 45 kilogramów i teraz jej marzenie stało się rzeczywistością.
Cemre Melis: ”Taniec mnie uszczęśliwia. Kiedy zaczynałam tańczyć, ludzie śmiali się ze mnie. Trener powiedział, że bardzo dobrze tańczę, ale nie wyglądam dobrze. Byłam na specjalnej diecie. Tańczyłam około 10 godzin dziennie. Po tym trudnym okresie, muszę dbać o siebie. Kiedy patrzę w lustro, czuję się o wiele lepiej niż kiedyś”.