PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107062}

Everwood

2002 - 2006
7,8 1,2 tys. ocen
7,8 10 1 1247
Everwood
powrót do forum serialu Everwood

Czy nie uwarzacie ze gdyby TVP ostro wzielo sie ze reklame tego serialu i wznowienie emisji tak kolo godziny 20:00 w pon-sr (mam na mysli przedewszystkim godziny szczytu, ostatnio Everwood lecial miedzy 12-14 w tyg i ciagle zmieniano godzine emisji - smiech na sali) ten serial nie przycmił tych wszystkich badziewi jak 'P jak Problem' albo 'Barwy Nieszczescia?' Mysle ze spodobalby sie wszystkim widza ktorzy ogladaja takie tasiemce + tym troche ambitniejszym (czyt. Fani Everwood) I zamiast 8 mln ktore ma teraz wyzej wymienione 'P jak Problem', osiagnalby 10mln czy wiecej? Wkoncu to serial obyczajowy, jak dla mnie arcydzielo, ale nie bede tlumaczyl dlaczego, wkoncu to post glownie kierowany do fanow Everwood!

ocenił(a) serial na 10
fiolek_89

Kompletnie się z tobą zgadzam. Ten serial jest genialny. Jeden z najlepszych jakie widziałem.

ocenił(a) serial na 10
fiolek_89

swietny serial . tez mnie wkrecil ;p no niestety bede musial sie zadowolic torrentami , nie licze na tvp; kolejny raz sie zawiodlem . a szkoda..

ocenił(a) serial na 10
fiolek_89

Zgadzam się z Wami. Ten serial jest najlepszy ze wszystkich jakie widziałam. Szkoda,że TVP promuje jakieś gnioty i tasiemce zamiast postawić na coś naprawdę wartościowego. Poza tym Everwood skierowany jest do publiczności w każdym wieku. Pozdrawiam. Olka

pacific20

TVP jak zwykle nie sprostało zadaniu:( Wielka szkoda.. serial jest cudowny. Nawet napisów nikt tak na prawdę nie robi:(

mala_syrenka

Jak znajde odpowiednie napisy, ktore wystarczy tylko zeedytowac bez dopasowywania na pewno sie za to wezme, nie obiecuje ze juz ale w przyszlosci, mam nadzieje niezbyt dalekiej. Miejmy nadzieje ze szybciej wyjdzie jakas polska wersja na DVD.

ocenił(a) serial na 10
fiolek_89

Mamy już SubGroupę tworzącą napisy do Everwood (JunDar SubGroup - www.everwood.yoyo.pl), która niedawno wznowiła działalność, dobijamy powoli do połowy drugiego sezonu :) Może chciał(a)byś się dołączyć? :)
A co do wydania DVD to niestety śmiem wątpić... Samym Amerykańskim fanom dopiero teraz udało się wyżebrać od Warnera wydanie drugiego sezonu na DVD, a w Stanach jest o wiele więcej fanów serialu (a przez to potencjalnych nabywców)...

ocenił(a) serial na 10
junkers1

Zgadzam się z Wami:)Everwood to świetny serial.:)

fiolek_89

niestety musze sie z Wami zgodzic! Choc jesli chodzi o naszch zachodnich sasiadow to oni tez jakos specjanie nie reklamowali tej produkcji! Kiedys przez glupote obejrzalem jeden odcinek i tak mi sie spodobal ze postanowilem obejrzec go od poczatku do koncu! Podobnie jak wy uwazam ze serial jest naprawde swietny, jak to juz ktos powiedzial, kazdy znajdzie w nim cos dla siebie!

ocenił(a) serial na 8
fiolek_89

Zacznijmy od podziękowań dla TVP że kolejny raz emituje ten (jak można
stwierdzić po analizie bazy filmweb'u) nie popularny serial. Dlaczego TVP
woli promować swoje produkcje niż amerykańskie seriale nie nagrywane już od
4 lat ? Z rodzimych produkcji można wyciągnąć więcej kasy (sic! nie
wpadliście na to?) wszelkie spotkania fanów (i inne sposoby żerowania na
fanach) to czysty zarobek a na tym opiera się chyba telewizja (w wypadku
publicznej oczywiście też na dopłatach od rządu ale nie o tym mówimy).
Chyba dość zrozumiale wytłumaczyłem to tym którzy potrafią tylko krytykować
telewizje (niekodowaną) która aktualnie emituje najambitniejsze seriale
(nie wliczając w to kasowych tasiemców ofc).

Nie biorę na siebie odpowiedzialności za ciągłość logistyczną tego postu bo
pisany był "na biegu" ;).

ocenił(a) serial na 8
Dreamer18

Nie biorę żadnej odpowiedzialności za ten post ponieważ nie przeczytałem
daty. Choć czy data ma w tej sprawie jakieś znaczenie ? Ważne że znowu
puszczają Everwood :D

Dreamer18

Chciałeś powiedzieć chyba 'puszczali' bo jak widać pewnie już im się znudziło i... Everwood nie ma! ;(( I co my teraz zrobimy? Dzwońcie do TVP2!!!!!

ocenił(a) serial na 10
niezapominajka4_fw

Na szczęście od środy pójdą kolejne odcinki- ciekawe jak długo...

darkoszczak

Miejmy nadzieję że do końca bo jak nie to... Ja już im pokażę! :D

ocenił(a) serial na 9
fiolek_89

teraz tylko w śr-pt o 14.05, w piątek 14.10^^ po tvp w życiu bym się sie spodziewała, że zdecydują się na wieczorną emisję. potem się dziwią, że ludzie oglądają same puste seriale..

fiolek_89

Fiolek 89 zgadzam się z Tobą w 100% serial "EVERWOOD" to genialny i wciągający serial. TVP 2 emituje bzdury "P jak Problem" i inne głupoty... Najgorsze w tym jest że TVP 2 nie będzie emitować 3 i 4 sezonu , to jest dosłownie parodia. Trzeba protestować ;)

ocenił(a) serial na 9
liu0

http://thepiratebay.org/search/everwood/0/99/0
proszę bardzo, wszystkie sezony (;. Czasem nie może znaleźć napisów, ale angielski trzeba ćwiczyć (;.

LXR

Dzięki bardzo ;) to ten weekend spędze przy "Everwood"-zie :)

ocenił(a) serial na 9
liu0

Dodam tylko, że telewizji już prawie nie oglądam. Internet zastąpi niedługo wszystko (;.

LXR

tez nie liczę na TVP, pozostaje tylko internet. i chętnie go obejrze, bo jest świetny.!
a czy ten serial osiągnąłby sukces przy emisji w godz. ok 20-21? OCZYWIŚCIE. Jest wciągający, a co najważniejsze nie nużący sie po jakimś czasie, a problemy bohaterów nie są tak głupawe jak w wiadomo jakich produkcjach TVP2 :))

pozdrawiam ;))

ocenił(a) serial na 9
apffel

Przyznam szczerze, że początek drugiego sezonu mi nie przypasował.. Odcinek S02E06 "Blind Faith" jak dla mnie bardzo intrygujący, szczególnie zakończenie (;. I właściwie od teraz zaczynam się wciągać w drugi sezon.