PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107062}

Everwood

2002 - 2006
7,8 1,2 tys. ocen
7,8 10 1 1247
Everwood
powrót do forum serialu Everwood

dlaczego

użytkownik usunięty

wiecie może dlaczego, dziś zamiast Everwood leciały Córki McLeoda?

ocenił(a) serial na 10

To chyba jakiś żenujący żart TVP2. Od piątku nie mogłam się doczekać kolejnego odcinka "Everwood" a tu proszę coś takiego, dali Córki L(coś tam)... Mam już tego dość chyba przestanę płacić abonament.

ocenił(a) serial na 7
Isenia

Też nie mogłam się doczekać okupuje TV a tu bah takie o coś... myślałam że kogoś ugryzę! zaczęłam szukać w necie czy nie ma gdzieś ich wrzuconych do obejrzenia ale na razie nic nie znalazłam :X

Isenia

Bo należy sprawdzać aktualną ramówkę (polecam http://www.tvp.pl/prasa/programTVP2/ tam zawsze aktulizują, albo telegazetę) Telemagazyn często późno aktulizuję! Uważam że dobrze że chociaż emitują!

ocenił(a) serial na 10

Everwood będzie dopiero w środę- ja miałem dziś akurat krócej zajęcia i też się nie mogłem doczekać- wg mojego Telemagazynu dziś miał być Everwood... to jest śmieszne- nie dość że nie ma stałej godziny emisji tylko latają po tej 14 cały tydzień to jeszcze takie rzeczy...

też ostro się zbulwersowałem. ale dobrze że przynajmniej przez te trzy dni w tygodniu będzie lecieć bo cały dzień myślałem że TVP olało temat
w końcu TVP puściło coś co mnie zainteresowało a tu taki zamotanie ze strony TVP

thehesus

może mi ktos streścić dość dokładnie co działo się w środowym i dzisiejszym odcinku (11, 12) bo przez to zamieszanie z Córkami i 4 dniową przerwę w emisji Everwood przegapiłam godzine.

hej nie wiecie o której wreszcie będzie emitowane everwood ? bo w pon i wtorek są cm o 14;40 a everwood w jakie dni bo tak ostatnio zamieszali że masakra ;D