PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=695130}

Extant: Przetrwanie

Extant
2014 - 2015
6,4 4,1 tys. ocen
6,4 10 1 4061
Extant: Przetrwanie
powrót do forum serialu Extant: Przetrwanie

Uff.... obejrzałem do końca. Straszne gówno, na które się niestety dałem nabrać. Główna bohaterka denerwująca i nielogiczna, zresztą jak połowa obsady, druga połowa znika z serialu z niewiadomych przyczyn. Właściwie chyba nie było postaci w tym serialu do lubienia. Rozterki i wybory w tym filmie po prostu dramatycznie słabe. Nie rozumiem dlaczego na poziomie scenariusza ktoś tego nie uwalił. I jak Spielberg, czy Halle Berry musieli zejść na psy, żeby brać udział w takim czymś. Dla mnie - najsłabszy serial jaki widziałem od lat, a trochę tego było. Na plus tylko scenografia-efekty. Widać, że nie szczędzona pieniędzy na produkcję. Szkoda, że zapomniano o podstawach.

ocenił(a) serial na 3
Martinez

Słabizna straszna a oglądałem już wiele różnych seriali...

ocenił(a) serial na 10
Martinez

Oby zrobili. To najlepszy serial SF ostatnich lat

mar77cus

Co dokładnie jest w nim "najlepsze"?
Bo ja, jako oddany fan s-f, nie widzę tego. Ba! Nawet nie uwazam tego serialu za średni.

Martinez

nie podoba się nie oglądaj :) będziesz miał jeden problem z głowy :) ja czekam i pragnę 2 sezonu !!!!

ocenił(a) serial na 2
Marko81

Taki dokładnie mam zamiar - jak ktoś lubi tracić czas to oczywiście też mu nie bronię. Ja zmarnowałem go i tak za dużo na to badziewie

Martinez

Ale sezon za Tobą, prawda??? A zawsze po odcinku, dwóch albo trzech widać, czy będzie chała, czy nie. kinoman32 - też takich postów nie rozumiem. Mi się nie podoba, to nikt ma nie oglądać?

ocenił(a) serial na 9
Martinez

Zawsze mnie dziwią teksty typu: oby nie zrobili 2 sezonu. Wygląda to jakby piszący był siłą zmuszony do oglądania kolejnego sezonu! Wystarczy po prostu dalej nie oglądać a nie błagać by inni byli pozbawieni kontynuacji skoro mają inne zdanie. Dziwne takie posty...