PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=695130}

Extant: Przetrwanie

Extant
2014 - 2015
6,4 4,1 tys. ocen
6,4 10 1 4057
Extant: Przetrwanie
powrót do forum serialu Extant: Przetrwanie

Motyw przewodni perfidnie zerżnięty z "Żony astronauty". Tam obsada grała na poziomie, tutaj nie (co mnie zupełnie nie zdziwiło gdy ujrzałem Berry w roli protagonistki - na plus trzeba jej przyznać, ze się trzyma mimo tej niemal 50tki na karku. Jednak to nie erotyk aby miało mieć to zasadnicze znaczenie).

Dziecko robot - lol. Brakuje tylko aby wraz z procesem dojrzewania to coś odkryło w sobie skłonności pederastyczne.

Robot paradoksalnie najrozsądniejszy wśród tej grupy (vide wymiana zdań z tatuśkiem na temat jego prawdziwości).

Zupełnie nie podzielam zachwytów nad tym serialem (vide zabawne porównywanie do Falling Skies jak gdyby to był serial nadający się do czegoś innego jak szumu w tle w czasie prasowania).

Wszelakich głupotek pokazanych w pierwszym odcinku nie chce mi się nawet komentować.

Szerze wątpię aby coś z tego serialu było (chyba, że zaczną pokazywać roznegliżowane panienki to wtedy wskaźniki oglądalności być może umożliwią drugi sezon).

ocenił(a) serial na 8
tomek2123

..myślę, że zbyt dużo założyłeś z góry, a produkcja jest dobra. Nie masz bladego pojęcia jak się rozwinie, a opowiadasz jakbyś scenariusz do tego pisał. Bez urazy. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
animahill

Ty już dałeś 8 a on nie dał jeszcze oceny wiec siedź cicho.

ocenił(a) serial na 8
tomek2123

tomek2123, i jak wrażenia po drugim odcinku ;) może troszkę lepsze?