PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=314897}
6,9 4,5 tys. ocen
6,9 10 1 4501
Fałszerze. Powrót Sfory
powrót do forum serialu Fałszerze. Powrót Sfory

Z jednej strony probuja wmowic ze Duch niezyje i oh jaka szkoda a za chwile dzwoni i gada z Krukiem jak to mu juz odpeirdziula bo pewno na obczynie siedzi i nie ma z kim pogadać :) (Chicago) Dobrze ze poprawili ramówke ale wolałem Gadowskiego i Debskiego. No i filtr filmowy jakis lepszy był to to wygląda jak egzam z zycia cz samo zycie ;) królikowski znow gra policjanta ale tu jakos bez charyzmy, a Czarnota falszywym bandziorem jedzie ze oj... na konuc poprzedniej seri było że zwiali z wiezienia wiec teraz czekamy tylko na sam fakt i przewracajacego sie poloneza:) zobaczymy jeszcze może sie rokręci, mam nadzieje ze choc troche sie myle :)

ghosst

Hmm... A skąd wiesz że to głos P.Wilczaka? Chyba, że masz dobry słuch.

użytkownik usunięty
Hagan

Ej no sorry, przecież to od razu słychać. Pewnie zrobią coś takiego, że Duchu wcale nie umarł tylko coś tam i teraz siedzi za granicą. Tylko nie wiem po co w takim razie robić co 5 minut dialogi o Duchu, że niby taki dobry etc. Jasne, rozumiem: szczypta dramatu. Ale to trzeba być troche niekumatym, żeby sie tym podniecać, jak sie słyszy jak Kruk gada przez komórkę z Duchem.

ocenił(a) serial na 7

Mnie się też tak bardzo wydawało że to był duch, cholera nawet w obsadzie pisze tutaj, ale to troche besensu bo buba sam mowil ze na pogrzebie rzucil najwiekszy wieniec...moze faktycznie ciala nie widzieli, ale to troche besensu. Dla mnie ta Sfora 2 jest okej.Dobrze sie oglodalo te 2 poczatkowe odc. :) pozdro.

ocenił(a) serial na 6
czester

A widzieliscie pogrzeb?? i jeszcze ciało które znika z sali po 15 minutach, albo UOPki którzy opiekują sie Rką ... (poprzednia seria) pomysł że Duch is dead jest bardzo ale to bardzo naiwny. Zresztą zobaczycie, siedzi w Chicago i współpracuje z amerykańską policją w sprawie fałszywek pewnie. No bo chyba w pakamerze go nie zamkneli że nie ma z kim pogadać. Oby Wójcik nie zepsuł tego serialu bo wyjdzie na to ze przez 4 lata cofna sie w rozwoju (filmowym)

ocenił(a) serial na 10
ghosst

tak, muzyka krauzego wogóle do mnie nie przemawia...
narazie nie oceniam, poczekam do 14 odcinka i dopiero stwierdze jakie to jest. po pierwszym odcinku
oficerów wydawało mi się to nie takie znowu najgorsze, ale ostatecznie.... dziekuje, postoje... dlatego dam Fałszerzom szanse sie rozkrecic.

ocenił(a) serial na 10
ghosst

Co do Ducha to pogrzeb nie był pokazany, ale w Wiśle go pochowali, czyli jest nie żywy. Ale Kruk coś kombinuje i wydaje mi się, że Kruk wie, że Duch żyje, ale reszta (Olbrycht, Nika i Nowicki) nie.
No i mam nadzieje, że szybko zobaczymy Ducha :) Bez niego to nie to samo...

A co do aktorów to nie jest źle, chociaż nie lubię Żmijewskiego i bałam się, że będzie tragedia, ale nie jest tak źle ;)

ocenił(a) serial na 6
Jaslyn

czyli jest nie żywy ale kruk z nim gada i wydaje Ci sie że wie że jest żywy cz że nie wie? hehe więc zapewniam Cie że dzwonił do Kruka z za Wisły albo jak wolisz z zaświatów. A Żmijewski w tej samej kurtce co w Odwróconych lata :) lubaszenko to gra jakby ostatnie tchnienie miał z siebie wydać, serial traci kilmat.

użytkownik usunięty
ghosst

No dokładnie- serial traci klimat. A co do Ducha- może dzwonił z trumny <LOL>

ocenił(a) serial na 7

cholera, to kogo to oni wtedy pochowali :P

użytkownik usunięty
czester

a ile już razy tak było w filmach, że niby ktoś umarł, a jednak żyje...

użytkownik usunięty
ghosst

Duch żyje ! nawet sam Paweł Wilczak to powiedział na czacie serialu Kasia i Tomek
powiedział, że namiesza
a ten głos z telefonu to był Pawła Wilczaka
Swoją drogą to fajnie, że Duch żyje bo lubie P.W i Ducha zresztą też

Hmm zdecydowanie Sfora bardziej mi sie podobala. Powrót Sfory jest gorszym serialem od poprzedniej czesci chociaz kto wie moze to sie jeszzce jakos rozwinie, a co do Ducha strasznie mi go brakuje w tym serialu, jakos tak smetnie bez niego.

ocenił(a) serial na 10
christine7

http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1217338 poczytajcie i rozwiejcie swoje wszelkie watpliwości...

ocenił(a) serial na 10
ghosst

Oglądałam dzięki itvp następne odcinki (te co w czwartek będą) i Duch żyje, tylko teraz ma 'nową osobowość'.
Więc sprawa śmierci ducha jest rozwiązana ;)

użytkownik usunięty
Jaslyn

nową osobowość?
czyli jaką?
nie ma już tamtego fajnego ducha?

ocenił(a) serial na 10

taka ze ABW kazało mu zamieszkac w łodzi i tam ma jakis lokal który prowadzi i przez który przewija sie wielu "niedobrych, złych i nieuczciwych ludzi" i ze niby duch miał ich wszystkich wyłapać, czy costam...no bo ze w łodzi go nikt nie znał
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1217338
wkleiłabym tekst ale ktos moze miec wonty ze mu zabawe popsułam. tam sa opisy odcinków

użytkownik usunięty
ghosst

ktoś wie czy paweł wilczak będzie już występował we wszystkich odcinkach?