PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=527729}

Fairy Tail

2009 - 2013
7,9 9,3 tys. ocen
7,9 10 1 9287
Fairy Tail
powrót do forum serialu Fairy Tail

Jestem przy 40 odcinku i nie mam w ogóle pojęcia, a ciekawość mnie zżera O.o

ocenił(a) serial na 7
Evangelyne

nie są :P

ocenił(a) serial na 10
Kubasu

Ale jestem pewny że będą :)

ocenił(a) serial na 7
Rybek17

skad ta pewność?

ocenił(a) serial na 10
Kubasu

Przecież to widać

ocenił(a) serial na 7
Rybek17

Ja bym raczej obstawiał Lissanę ;)

ocenił(a) serial na 10
Kubasu

Tzn ja nie wiem dokładnie jak się tam sprawy maja bo się zatrzymałem na 151 odcinku i narazie przerwę robię żeby było więcej odcinków i wtedy będę mógł je maniakalnie oglądać

ocenił(a) serial na 5
Kubasu

No raczej nie. On już praktycznie z Lissaną nie gada.

ocenił(a) serial na 10
Khadi_Ederbald

Ej a Lisanna żyje ?! przeca Elfman ją zabił O.o wiem że ona ożyje ale jakim cudem ?

ocenił(a) serial na 5
Evangelyne

Jak nie oglądałeś to nie będę ci spojlerować. Ale jak chcesz to powiem tyle, ona nie ożyje, ona wcale nie umarła.

ocenił(a) serial na 10
Khadi_Ederbald

Hmmmm... jestem bliska tego odcinka więc niedługo się dowiem :D a i tak poza tym jestem dziewczyną :D

ocenił(a) serial na 5
Evangelyne

A więc miłego seansu pani życzę. ;]
Ja tam teraz rozpaczam bo mi KHR skończyli. Nie będzie więcej mangi. ;-;

Evangelyne

Przecież to jest ten typ anime w którym jakikolwiek rozwój postaci czy relacji między nimi jest znikomy (Nie licząc już sławetnego syndromu Vegety u antagonistów, który tutaj występuje właściwie po każdym arcu).

ocenił(a) serial na 10
Grievous

Smutne, ale trzeba Ci przyznać rację.

użytkownik usunięty
Evangelyne

A ja znowu dałam się wkręcić w jakiś głupi fanart i czekam ciągle na odcinek w którym się pocałują. Niesprawiedliwe, niesprawiedliwe. T.T
Pewnie w ogóle miedzy nimi nic nie będzie bo jak wyżej napisali w tym typie anime to praktycznie niemożliwe. Smutne.

ocenił(a) serial na 10

Jest możliwe, w końcu sa już 2 postacie które połaczyły się w parę... nawet dziecko mają! Tylko kiedy...
Prędzej kibicuje Juvii - mogli by ją doprowadzić do granicy śmierci, po czym wywalic na pre odcinkow zeby grey zrozumial jak zan ia tęskni :d

użytkownik usunięty
Artemisek

Gray x Juvia.
Lucy x Natsu.
Gajeel x Levy.
Erza x Jellal.
Kocham wszystkie te shippy i mam nadzieję, że kiedyś do nich dojdzie. Ale ciągle jak sobie przypominam, że to shounen to jakoś moje podniecenie znika. Chociaż za Lucy i Natsu jestem najbardziej no i kurde. Jak to się nie skończy tak, że będą razem to chyba zamknę się w sobie.

ocenił(a) serial na 10

Oglądam Fair Tail , ale jestem gdzieś dopiero w około 30 odcinku i jestem ciekawa czy oni jednak może teraz są razem ? :D
Jakieś postępy ?:D

ocenił(a) serial na 9
Pati353

Nie.

ocenił(a) serial na 10
Cokane

I żadnych postępów ? . -.-

ocenił(a) serial na 9
Pati353

W teorii jakieś są, ale nic konkretnego. Wygląda to bardziej tak, że laski ich kochają, a oni nic sobie z tego nie robią. Ani w głowie im związki. Kiedyś, gdy Erza zginęła w Etherionie, Natsu zachowywał się jakby ją kochał, ale to było na zasadzie braterskiej miłości. Wcześniej była Lisana, która nawet mowiłą, że będą w przyszłości małżeństwem, ale jakoś po tym jak wróciła nic się nie dzieje. Tak samo jest między nim a Lucy, ale kto wie, może kiedyś będzie inaczej.

ocenił(a) serial na 10
Cokane

Okk , dzięki . ; )

ocenił(a) serial na 9
Pati353

Nie ma za co, życzę miłego oglądania :)

ocenił(a) serial na 10
Cokane

dziękuję , jakby coś się zmieniło w statutach związków to informuj mnie szybko . :D Bo pewnie jeszcze trochę mi zajmie zanim będę na bieżąco . :)

ocenił(a) serial na 9
Pati353

Nie ma sprawy, sam ciekaw jestem co to będzie między bohaterami. Osobiście obstawiam, że pierwsza parą zaraz po Bisca z Alzack (i ich dziecku) będzie Elfman z Evagreen (zwłaszcza po kilku ostatnich odcinkach gdy Eva nie odeszła od jego łóżka gdy był ranny po walce)

ocenił(a) serial na 10
Cokane

Chciałam tu odpowiedzieć napisałam dłuuugi liscik co o tym sądze ale nie moge tego tu dodać nie wiem czemu

ocenił(a) serial na 10
Agnello

Haha Niestety ale jesteście trochę żałośni ;/

1.nic nie wiecie o Mashimie jakbyście chociaż przeczytali jego Rave Mastera który jest shogenem wiedzielibyście że jest on romantykiem. Na końcu tegoż anime ożenił główne postacie (Haru i Elie) i stworzył im syna (Levin). Wiec nie mówcie że raczej nie bedą razem.

ocenił(a) serial na 10
Agnello

2.Obejrzyjcie se może czasami Twittera Mashimy bo możecie tam znaleść ciekawe obrazki (np.chibi stworzone przez Hiro jak Natsu i Lucy się żenią)

ocenił(a) serial na 10
Agnello

3.Polecam przeczytanie mangi 324,331,337

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
genki_dama

żeby*
kur.wa, wprowadźcie edycję...

Artemisek

Prawdę mówiąc Juvia praktycznie umarła w którymś tam chapterze i nie było jej przez jakies następne 2, ale czy ja wiem czy Gray na dłuższą metę zdał sobie sprawę z tego że faktycznie jest w tym coś więcej? Na pewno się mocno 'zdenerwował'

ocenił(a) serial na 7
Evangelyne

To jest taka złota zasada shounenów - dawać znaki, że niektóre postacie mają się ku sobie, ale nigdy jednoznacznie nie określać typu ich relacji.

Midgardsorm

Jestem z Fairy na bieżąco i muszę przyznać że straciłam nadzieje na ich związek :(

użytkownik usunięty
Akira_a

Też jestem na bieżąco i mam nieco inne zdanie.
Od początku tego anime wydaje mi się że Natsu i Lucy bardzo się zbliżyli.
Oczywiście to jest tasiemiec i nie wydaje się, żeby na razie miało się skończyć.
Więc ja pozostaje dalej uparta, że jednak będą razem. c:
Zresztą Hiro Mashima kiedyś zdradził imię ich przyszłej córki, choć nie wiadomo nic poza tym. Nawet czy kiedykolwiek będą ją mieć.

Lucy + Loki
Natsu + Lisana
<3 ;p

Sellesa

Ale... Loki to duch, który stał się już własnością Lucy, i nie sądzę, aby to było możliwe

monika_telus

Dlaczego? ;) Przecież może sam otwierać bramę i spędzić dłuższy czas poza swoim światem. Jak dla mnie pasują do siebie :D

Evangelyne

W wywiadzie z Hiro Mashima w Barcelonie, spytano go "Gdyby stworzył romans Nalu, to jak by brzmiało imię ich dziecka", ten zaś powiedział, iż Nashi(kobiece imie, Na z imienia Natsu, a shi z Rushi(ang. Lucy)), które znaczy "Jeszcze mnie nie ma" JESZCZE. Może to świadczyć o tym, że może się coś pojawić.

Evangelyne

Ano będą
Przynajmniej tak powiedział pan Hiro jakoś ostatnio ;)