Koniec tych dennych filerów!
Swoją drogą nowy arc zapowiada się coraz lepiej i lepiej. Z tego co widziałam w mandze to
może Mashima szykuje w FT coś na miarę Wojny Białobrodego w One Piece. Wiecie, taki
jeden arc który zmieni wszystko. Sprawi, że nic nigdy już nie będzie takie samo. Fajnie by
było. :3
No mi na razie brakuje jakiegoś ostrego treningu po 7 latach zastoju, żeby podnieśli swoje umiejętności,a nie walczą z lepszymi i wygrywają bo przyjaźń zwycięża ;p
Trening niby był ale tak jak by go nie było, bedzie cos ala z dragon balla jak na nameku najstarszy nameczanin podniósł poziom mocy Klilynowi i Gotenowi jesli wiesz o co chodzi. Jesli to bardzo duży spoiler to z góry przepraszam ;-)
Jeszcze nie taki duży. Mogłeś walnąć gorszy. ;d
Ja osobiście czekam na akcję wypoczynkowo-treningową. Będzie śmiesznie. :3
Omg... po takim ważnym incydencie tyle filerów dają, przegięcie -,-
Taka lipa z tymi 7 latami ;/
Wiem, że lipa ale nowy arc w mandze, ten który się właśnie rozpoczął w anime, wielkie igrzyska magiczne jest naprawdę dobry. Powiem szczerze, że FT powoli zaczyna mnie już nudzić i zamierzałam skończyć swoją przygodę z nim po tym arcu, ale zważywszy na to co się teraz dzieje to ko wie. Może zostanę trochę dłużej. ;]
O tym nawet pisać nie musisz ;p te ostatnie 4 odcinki po fillerach są naprawdę ciekawe... aż doczekać się nie mogę :P Ale znów mnie wkurzyli, + 3 miesiące straty -,-