Fairy Tail

2009 - 2013
7,9 9,3 tys. ocen
7,9 10 1 9314
Fairy Tail
powrót do forum serialu Fairy Tail

Czy ktoś może wie kiedy skończą się filery?

Carrie_

podobno 132 odcinek ma być ostatnim z fillerów

Muroslawa

to dobrze :) dzięki za info :)

Carrie_

Jednak fałszywy alarm:< Fillery kończą się później:(

ocenił(a) serial na 10
Muroslawa

Ale przynajmniej już nie było takie męczące, oczywiście Lucy nie zrobiła sobie kopii tego gostka za pomocą Gemmini, aby przywrócić rozmiar natsu, bo po co - ale po mimo tego, było fajnie :)

Artemisek

Moim zdaniem fillery w FT są całkiem niezłe. Lubię jednak fillery które nie mają większej fabuły tylko wszystko jest zawarte w jednym odcinku. Takie jak na początku.

ocenił(a) serial na 10
Artemisek

Gem i Mini musieliby być przyzwani w chwili walki z kolesiem, a poza tym Natsu został zmniejszony za pomocą artefaktu (w tym przypadku broni), a nie za pomocą magii, a Gemini "małpują" tylko magię, o ile pamiętam, artefaktów nie.

Osobiście, podążając za mangą, nie mogę się już doczekać jak sfilmowane zostaną następne części, więc lepiej żeby te fillery już się kończyły ;)

ocenił(a) serial na 10
Mig_89

Ja też się nie mogę doczekać, w szczególności walki lucy &lt;3 w mandze była taka epicka T.T
Albo ostatniej, z najnowszego chapa, w którym 'walki' Ezry nie pokazali :((

ocenił(a) serial na 10
Artemisek

Erzy*** kurde, za dużo PLL oglądam :D

ocenił(a) serial na 10
Artemisek

Też mi się zawsze myli Erza i Ezra :D Ja bardziej czekam na transformcję Mirajane, walkę Elfmana, pokazanie dwóch ostatnich złotych kluczy i jednej niespodzianki i tym właśnie bardziej na Erzę!

ocenił(a) serial na 6
Carrie_

Bardzo słaby jest ten fillerowy arc. Dostają baty od takich słabiaków jak z początku serialu, a ostatnio przecież taką potężną mroczną gildię rozwalili. Oby jak najszybciej powrócili do ścieżki obranej przez mangakę.

gagarin77

zgadzam się z tym :)
ja nie lubię za bardzo żadnych filerów w animach :)

ocenił(a) serial na 4
Carrie_

ja tam lubię fillery(jeśli są ciekawe) zawsze to coś innego nie tylko manga kilka chapterów wstecz, można podwójnie coś nowego obejrzeć bo tak jest nowa manga i anime to jakby dwa wątki na raz leciały, do tego sama manga nie jest długa więc trzeba czymś zapełnić czas w anime

ocenił(a) serial na 10
ShasOBrawleR

LOL dostają baty, bo są 7 lat do tyłu z mocą magiczną, wszyscy stali się silniejsi - oni stali w miejscu :)