PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703475}

Faking It

2014 - 2016
7,1 13 tys. ocen
7,1 10 1 12873
Faking It
powrót do forum serialu Faking It

Pilot

ocenił(a) serial na 8

Szkoda, że takie krótkie odcinki będą, ale serial świetny. Zabawny, lekko się ogląda. Twarz tego
gościa który tak się spodobał Karmie skądś mi się kojarzy, nie lubię go w każdym razie. Za to
jego przyjaciel-gej jest genialny. Tak samo ta niska blondynka o dziwnym głosie, zapomniałam
imienia. Co do końcowego "w tym sezonie" - fajnie, że chociaż jedna z nich ostatecznie może się
okazać lesbijką, inaczej straciłoby to sens.

Tylko mam wrażenie, że niektórym ten serial może dać mylne wrażenie. Jasne, w niektórych
stanach Ameryki homoseksualiści mogą brać śluby, jest Ellen itd., ale tak naprawdę w każdym
kraju nastolatki to tyrani. A come out taki miły i przyjemny nie jest.;) Tak tylko mówię, bo wiadomo,
że to komediowy serial i raczej nikt z Polski nie zacznie sobie wyobrażać, że tam jest taka wielka
tolerancja, ale Amerykanie? Bym nie obstawiała.

użytkownik usunięty
unicorn9277

a możesz mi powiedzieć o czym jest ten serial i czy gra tam ktoś znany np. z innych seriali?

ocenił(a) serial na 8

Tak w skrócie są dwie najlepsze przyjaciółki i ta jedna chce zostać popularna, wiesz, na szczycie łańcucha pokarmowego liceum, przez przypadek wszystkim wydaje się, że są razem i one zwyczajnie, tak jak w tytule serialu, "faking it". Jest zabawnie, ale też jakaś drama. I koszmar każdej lesbijki: zakochać się w najlepszej przyjaciółce, do tego hetero. Przy okazji jeszcze udając bycie jej dziewczyną, żeby mogła poderwać chłopaka. Jak już wspomniałam twarz tego co gra Liama mi się kojarzy, ale poza tym nie bardzo. Odcinek ma 22 minuty i leci na MTV, więc co dość oczywiste, na pewno nie mieli budżetu na jakieś gwiazdy. Ale nie ma się co martwić, według mnie bardzo dobrze dobrali aktorów, Amy i Shane są najlepsi, takich typowych serialowych "drewien" nie zauważyłam, a przecież zdarzają się nawet w wysokobudżetowych produkcjach (Shay vel Emily w PLL).

W razie gdyby ktoś chciał obejrzeć jest bez napisów na kinomanie.;)

ocenił(a) serial na 10
unicorn9277

Ja obstawiam , że między dziewczynami będzie chemia, nie tylko z jednej strony:)
A w tym serialu ten chłopak to ten co grał w Czarodzieje z ..(nie pamiętam ) ale to ten serial z Seleną Gomez .
Wiesz jak często będą odcinki? ;)

ocenił(a) serial na 8
neuutralna

1x02 - 29 kwietnia 2014
1x03 - 6 maja 2014
1x04 - 13 maja 2014
1x05 - 20 maja 2014
1x06 - 27 maja 2014
1x07 - 3 czerwca 2014
1x08 - 10 czerwca 2014

Dalej nie wiem.;)

ocenił(a) serial na 10
unicorn9277

dzięki bardzo:)

ocenił(a) serial na 10
unicorn9277

Podobno sezon ma mieć tylko 8 odcinków :(

ocenił(a) serial na 10
unicorn9277

ten kolo grał w paru odcinkach w PLL ;)
ale też go nie lubię :/

ocenił(a) serial na 9
unicorn9277

Mnie trochę drażni to, że zamiast fu#ck i nawet as#shole jest *piiiip*.

ocenił(a) serial na 7
Gonaa

Też mnie to irytuje strasznie!

ocenił(a) serial na 10
unicorn9277

Wiesz może gdzie obejrzeć ten serial z napisami ?

ocenił(a) serial na 7
mojra1997

na ii tv . info (bez spacji) są już przetłumaczone dwa pierwsze odcinki ;)