PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=438916}

Fineasz i Ferb

Phineas and Ferb
2007 -
7,6 30 tys. ocen
7,6 10 1 29943
7,8 10 krytyków
Fineasz i Ferb
powrót do forum serialu Fineasz i Ferb

Właśnie obejrzałem po angielsku i jestem urzeczony. jak bym oglądał disney'a ale takiego prawdziwego. Świetne piosenki to a, a b to uśmiech przez cały seans.

Przy okazji w 2011 ma powstać wersja kinowa. Oto jej fabuła:
Fineasz i ferb odkrywają drugie życie Pepe (też Pepe pan dziobak i agent p) i pomagają mu pokonać dufa z innego wymiaru.
Brzmi głupio? ale to FIF (haha ale klawy skrót) i na pewno będzie to film na który pójdę 3 razy, kupię DVD jak będzie to dwupłytowe :) fajnie by było żeby powychodziły sezony na DVD

ocenił(a) serial na 9
fafikozoom

póki co wyszło "Fineasz i ferb: Dziobakowe święta", które obowiązkowo zakupiłam ;D Szkoda, że trochę drogie...i że nie wydali:
a) właśnie- sezonów ;D
b) innego odcinka specjalnego: "Lato to wrażeń moc"
Pozdrawiam

fafikozoom

Ja chętnie na ten film pójdę Phineas and Ferb: Across of the second Dimension.Tyle podajcie datę PREMIERY!!!!! ALE W KINACH a nie TV bo w TV W 2011roku 18listopada to za daleko do odczekania ale na 3 sezon FIF poczekam a dwa odcinki zapowiadają się extra
Phineas and Ferb Clipastic Coundttown2 (jakoś tak) o tym klipach z 2 sezonu 10 najlepszych.
Meapless in Seattle. O przygodach Hika którego Trailer był pokazywany jak był ten odcinek o Hiku nr 1. A ten drugi nazywa się Hik mik pod wiszącą skałą.