i czy serial ma jakieś nawiązania do Arrowa-(widziałem w trailerze,że występuje Green Arrow??
W pilocie bylo powiedziane ze Flash przebiegl 900km zeby spotkac sie z arrowem, to raczej az tak blisko nie jest chociaz jak ktos biegnie 300+km/h to raczej nie problem :D
W trzecim sezonie Arrowa ponoć ma być też jakaś wspólna historia z Flashem która zacznie się w jednym serialu a skończy w drugim ;)
czyli to jest powiązane w pewien sposób(chociaż to może banalne,bo jeśli udzerzenie pioruna było w Arrow)
W Arrow pokazali uderzenie pioruna w drugim sezonie. W drugim sezonie też Barry przyjechał do Starling i poznał Oliviera i resztę ekipy. Gdy Barry był w śpiączce to Caitlin i Cisco pomagali Felicity ..hmm...a nawet obeszli się niezbyt delikatnie z Deathstrokiem (no ale to było w obronie własnej) :D
To jest ten sam świat i zaprzyjaźnieni bohaterowie ale różne miasta :)
I przedewszystkim Barry przybiegł do Starling City pogadač z Oliverem, na marginesie miasto Arrov'a wyglądało całkiem dobrze lepiej niż ostatnio po przejściu armi Sleida na sterydach.
pamiętam oglądałem też powtórki ;D szkoda tylko,że nie pokazali Ras Al Ghula samego jak walczy z armią Slada czy coś no cóż :) ale licze,że pokażą go w trzecim sezonie Arrowa tak samo jak Batmana(Bruce Wayne)-wracając do Flasha nw czy ogladałeś klip Flasha a z GA
http://www.youtube.com/watch?v=ndvErSCLQIA
Ehh ja liczę że pokażą jegomościa z mego avka (Tommy Monaghan "Hitman") , i kto wie , może się doczekam (choć chyba raczej prędzej w Arrowie niż Flashu) :D
Klip widziałem , fajny ;)