PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45394
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Dwie kwestie

ocenił(a) serial na 8

Oglądam 7. sezon i jak na razie spoko. Jednak nie dają mi spokoju dwie kwestie z poprzednich sezonów.

1) w finale drugiego sezonu Barry tworzy swoją ,, kopię" by pokonać Zooma. Ta niszczy maszynę Zooma umierając przy tym.Oglądałem ten odcinek 3 razy, możliwe że coś przeoczyłem lub nie zrozumiałem, ale wydaje mi się że ta ,,kopia" która zginęła to był prawdziwy Flash, w sensie ten z właściwej linii czasowej serialu, a ten który przeżył i działa do dziś to właśnie ta ,,kopia"

2) Savitar, główny zły 3. Sezonu to jedna z kopii Flasha z przyszłości, bodajże 2024 r., które ten stworzył by pokonać Savitar.I tak się zastanawiam kim był ten ,, właściwy" pierwszy Savitar do walki z którym te kopie zostały stworzone ?

SibonWobu

1) skąd taka teoria? wg mnie nic na to nie wskazywało

Moge zapytac gdzie ogladasz sezon 7?

ocenił(a) serial na 8
Cornelia2000

To raczej moje osobiste wrażenie odnośnie tej sceny, nie teoria. Być może po prostu coś przeoczyłem.

7 sezon na filman cc

ocenił(a) serial na 10
SibonWobu

Nie . Zginęła kopia .... źle oglądałeś i co to ma do 7 sezonu i jest jeszcze na anyvideo.org

ocenił(a) serial na 8
Barte_X_2

To możliwe, 2. sezon średnio mi się podobał, a finał oglądałem tylko, tak by wiedzieć jak się skończy, nie wnikałem za bardzo w fabułę