PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45488
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

http://ewinsidetv.files.wordpress.com/2014/03/the-flash-full-suit-image.jpg

ocenił(a) serial na 10
hudylobo

Mam nadzieję że go rozjaśnią komputerowo.

ocenił(a) serial na 7
Bartonson12

Po co ma mieć jaskrawe kolory by był bardziej wkdoczny raczej nie im ciemnjejszy tym mniej tu kiczem śmierdzi

ocenił(a) serial na 10
mrPARADOKS

Czytałeś komiksy? Flash był tam kolorowy i oryginalny. Tutaj jest ala Batman. Już wystarczy że GA i Supermana przerobili na ,,Batman style''. Teraz już ten cały hype na ,,mhhhhroczne'' postacie umyka, a po sukcesie trylogii Nolana każdego bohatera przerabiają na nietoperza.

ocenił(a) serial na 9
Bartonson12

Kolory Flasha zawsze były jasne bo on nie ukrywa się przed innymi, ale pokazuje, że istnieje. Swoimi kolorami tak jak Superman zaznacza, że jest czymś jasnym, pozytywnym. Batman wybrał mroczne kolory ponieważ chce zasiać strach w swoich przeciwnikach. Dlatego lepiej żeby takie postacie jak Flash czy eS nosili się na jasno.

ocenił(a) serial na 10
Bartonson12

To żeś porównał animacje z rzeczywistością ;) hehe życie nie jest aż tak kolorowe ;)

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

Co nie znaczy że każdy superbohater ma być Batmanem. Jak już Bluray napisał, Flash zawsze był ,,jasny''. Nawet w filmie/serialu z lat 90tych. To tak jakby zrobić brązowego Hulka( chociaż może już jest. nie wiem co tam marvel nawyczyniał. )

ocenił(a) serial na 10
Bartonson12

Tylko Batman jest Batmanem, nie zauważyłem nawet i w Arrow że Arrow jest podobny do Batmana i działa jak Batman, jedynie mogę powiedzieć że Olivier jest podobny do Bruce'a. Ja w serialu Flash liczę na nieco lepszą fabułę niż w Arrow.

A tak wracając do tego kostiumu a może Flash z czasem zmieni swój strój? Wiadomo że na początku nie będzie się chciał obnosić ze swoją "mocą" stąd ten ciemny strój i pewnie na samym początku będzie walczył w nocy wzorując się na Green Arrow :) Poczekajmy z osądami na ten serial :) rozumiem że jednym się spodoba strój innym nie :) każdy ma inną wizję i inne gusta :) nie ma się co czepiać nikogo. Każdy ma pewne prawo do nie oglądania czegoś co mu się nie podoba ;) więc czasem warto z tego prawa skorzystać niż od razu skreślać coś co jeszcze nie powstało, bo jak na razie jest tylko kostium i fotki z planu.

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

Oliver w żaden sposób nie jest podobny do Bruce'a. Jedynie twórcy Arrow promują go na Batmana.

,,Tylko Batman jest Batmanem''. Batmanów było akurat kilka. Chyba trójka lub czwórka.

ocenił(a) serial na 10
Bartonson12

No jak nie? a zamiłowanie do alkoholu, kobiet, ciągłe romanse z innymi, jest bogaty, ma firmę. Jedynie co go odróżnia od Wayne'a to to że ma matkę i siostrę.

A co do tego Batmana to chodziło mi o postać Batmana, niezależnie kto się w niego wcielał była tak samo mroczna. Arrow nie jest taką postacią i ma inne działanie niż Największy Detektyw. Poza tym Bruce'a Wayne'a dla mnie to Batman i wyłącznie tylko on może się nazywać Batmanem, reszta to kopie ;) Ta reszta się nie liczy jak dla mnie :) zaznaczam słowo że dla mnie się nie liczy ;p

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

Poczytaj troszeczkę komiksów o GA. Bruce do alkoholu AŻ tak dużego pociągu nigdy nie miał. Romanse były po to by skrywać jego tożsamość. GA to komik. Żartuje sobie w każdej walce, nawet gdy dostaję po twarzy. Batman jest zawsze poważny. Tutaj różnią się jedynie kostiumem i nazwiskiem.

Dick Grayson? Szczerze? Był świetnym Batmanem. Jego team-up z Damianem był lepszy od tego Bruce/Damian. Ciężko powiedzieć że był lepszym batmanem, bo rok jego panowania na ulicach to za mało by to stwierdzić. Jean - Paul był aż nadto brutalny. Brutalniejszy od Jokera co czyniło go ciekawą postacią.

ocenił(a) serial na 10
Bartonson12

No ja tylko powiedziałem że dla mnie Bruce to najlepszy Batman, szanuje Twoje zdanie bo ciekawie je argumentujesz, faktycznie niektórym mogą się podobać Ci których wymieniłeś.

A co do GA to akurat wiem jaki jest w komiksach i animacjach, ale rozmawiamy przecież tutaj o serialowym Flashu i Arrow.

P.S. Bruce lubił sobie wypić, wszystko zależy od scenarzysty gdzie Batman miał ich wielu, różnie był przedstawiany ale da się wyczuć ten motyw że na pewno pił w różnych etapach swojego życia, miał w końcu na to kase ;) a i doświadczenia życiowe na pewno też za tym przemawiały. To że ktoś lubi sobie dobrze wypić to nic złego.

Tak czy siak Pozdrawiam :)

Bartonson12

eeee tam nie jest zle mimo iz ciągle moim nr 1 jest kostium z 1990r to ten się godnie prezentuje ;] trzeba poczekać na pierwsze filmiki i dodatkowe zdjęcia może aż takim mrokiem/powagą nie będą wiały ,no i na plus za odstające błyski na uszach ;]

ocenił(a) serial na 7
hudylobo

Stary ten z lat 90 kostium jest śmieszny gdyby jakiś bandzior zobaczył takiego gościo to zaczoł by się nieźle śmiać .Co w komiksie jest dobre to nie koniecznie na ekranie musi się sprawdzać troche realizmu przyda się by to zbyt sztucznie nie wyglądało

ocenił(a) serial na 10
mrPARADOKS

Kostium fajny, najważniejsze ze się wyróżnia :D

podoba mi się fajnie że nie chcą iść tym wnerwiającym realizmem co jest popularny ostatnio ;p Arrow ma teraz podobny styl do gier serii Arkham mamy wymieszanie realistycznych postaci z komiksowymi potwornie wyróźniającymi się postaciami

mroczne misto gdzie pojawiają się
ninja, mafia, superbohaterowie, naukowcy wszystko tworzy to bardzo ciekawą mieszanke i czuć naprawde że jest to duże komiksowe uniwersum gdzie obok

mrPARADOKS

Ja bardzo lobie ten z 90r i nie mówię ze ten 14r jest tragiczny ,jak dla mnie to możne się odwrócić na nr1 jak zobaczę go w akcji ;] na razie jest dobrze :błyskawice na uszach odstają duzy+ ;]

ocenił(a) serial na 6
mrPARADOKS

Przecież był taki KOMIKSOWY, że bardziej się już nie dało... A przecież o to chodzi ;D Dopiero teraz jest moda na "urzeczywistnienie" postaci heroesów.

hudylobo

Jak zobaczyłem tą oficjalną fotkę, to pomyślałem "czysty kicz", ale dziś do sieci trafiły zdjęcia z planu i tam kostium prezentuje się dobrze. Nie jest może idealny, ale jak na standardy telewizyjne, to nawet nieźle wygląda.

ocenił(a) serial na 8
zombie001

A gdzie można zobaczyć zdjęcia kostiumu z planu?

OozoruGoku

na

ha tak.pl

ocenił(a) serial na 8
zombie001

Dzięki wielkie