PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45384
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Rewelacyjny. Bardzo dobre efekty, świetnie dobrani aktorzy i dobrze rozpisane, magnetyczne
postacie, dobry scenariusz (dobre dowciapy + śmieszna scena z Arrowem). Ogląda się to przednio,
tak powinien wyglądać serial Superhero. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. FLASH!

Szejku

Musze powiedzieć ze nakręciłem sie na ten serial bardziej niz na Arrowa gdy ten startował ;] Pierwsze foty nie napawały optymizmem ale w finalnym rezultacie zarówna strój ,fabuła, efekty specjalne(jak na serial swietne), bohaterowie wypadli bdb i tak samo z niecierpliwością czekam na kolejne epizody ;] No i przede wszystkim trzeba będzie oglądać razem z Arrow by czuć pełen smak gdy dojdzie do skrzyżowania tych seriali ;D Po pierwszym odcinku 8/10 ;]

ocenił(a) serial na 9
Szejku

Dokładnie, bardzo mi się spodobał ten Pilot, i wypadł nawet lepiej w porównaniu z Arrowem, może dlatego że serial zaczął się bardziej konkretnie. Oczekiwania spełnione, oby tak dalej. Przede wszystkim główny bohater wypadł naprawdę dobrze i przekonująco.

ocenił(a) serial na 7
Adrian108

Praktycznie cała geneza Flasha została przedstawiona w Pilocie. Odcinek ten był bardzo dobry, jednak moim zdaniem twórcy postawili sobie bardzo wysoko poprzeczkę, bo po drugim odcinku mogą się pojawić głosy niezadowolenia, że ten odcinek był słabszy od poprzedniego itp.

Szejku

Jak dla mnie pierwszy odcinek "Flasha" lepszy od pierwszego "Arrowa". "Strzała" wyszedł na prostą i trzyma solidny poziom. Mam nadzieję, że "Flas" po bardzo solidnym debiucue równierz utrzyma poziom.

ocenił(a) serial na 9
Szejku

Zgadzam się, pilot jest rewelacyjny :)
Muszę przyznać, że doznałam miłego zaskoczenia bo nie spodziewałam się, że ten odcinek wypadnie aż tak dobrze. Tak jak wspomniałeś bardzo ładnie zostało to rozpisane i poskładane. Barry od razu zdobył moją sympatię, Grant Gustin całkiem nieźle sobie radzi. Reszta postaci również wypadła fajnie. Szczególnie podobała mi się rozmowa z Oliverem i ta wymiana " cool" :D Super, że Flash też będzie miał swój team.
9/10 , czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek ;)