PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45440
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Czy tylko mnie to wku... że jest zapowiedziany odcinek np na 14.02 a potem nagle okazuje się że jest 21.02? Strasznie irytujące są takie odstępy odcinkowe, raz są co tydzień a raz 3 tyg czekasz. Porażka jakaś

ocenił(a) serial na 6
fotodemini

To, że na FW był wpisany odcinek 14.02, nie znaczy, że go zapowiadali na ten dzień.
Wierz dalej filmwebowi i zakładaj dalej jakieś durne tematy, jakbyś pierwszy raz w życiu oglądał jakiś serial i nie rozumiał po co robią w nich przerwy...

ocenił(a) serial na 9
Azazel94

To oświeć mnie mądralo po co robią w nich przerwy? Dlaczego w ostatniej chwili zmieniają termin wydania odcinka?
Nie przeglądam filmwebu zgnilizno tylko jeden z najlepszych portali na świecie jak IMDB i tam też się tak dzieje. A skoro nie wiedzą moderatorzy którego jest dany odcinek to się nie wkleja byle jakiej daty bo to wprowadza w błąd czytelnika. Tylko nie podaje się daty najlepiej i tyle.

ocenił(a) serial na 9
fotodemini

Dokładnie to błąd moderatorów. A niestety są 22/23 odcinki w roku od września do końca maja a tygodni jest z 36 to muszą robić przerwy.

ocenił(a) serial na 9
karol3w

Dzieki za odpowiedź Karol ;)

ocenił(a) serial na 6
fotodemini

Zgnilizno, to możesz sobie mówić do taty albo do kolegów, a nie do mnie.
Faktycznie, to że przeglądasz IMDb wiele zmienia, bo przecież on tak bardzo różni się od FW. Oba serwisy są tworzone przez użytkowników, którzy nie są nieomylni.
Sprawdź sobie promo 3x13 i zwróć uwagę jaka data w nim widnieje. Albo cię wyręczę, coby się dziecko za bardzo nie zmęczyło klikaniem.
Na samym początku jak wół masz "February 21" i promo było emitowane zaraz po emisji 3x12.

Jak ci się daty nie podobają, to sobie je zmień. Filmweb i IMDb, to serwisy tworzone przez użytkowników. Coś się nie zgadza, to robisz korektę i moderatorzy ją akceptują. Nikt nie wprowadził korekty dla 3x13, więc została tak, jak było, bo nikt nie jest jasnowidzem i nie wie z wyprzedzeniem kilku tygodni, kiedy te daty były wstawiane, że akurat wtedy będzie przerwa.

Wylewaj swoje żale dalej i obrażaj innych zamiast ruszyć głową.

ocenił(a) serial na 9
Azazel94

Boże ale ty jesteś żałosny i przemądrzały. Typowa cebula nara

ocenił(a) serial na 6
fotodemini

Zabawne, że dzieciaczek, który nie potrafi dyskutować bez obrażania, nazywa innych cebulą. Idź się wypłacz do mamusi. Bez odbioru.

ocenił(a) serial na 9
Azazel94

Zabawne jest to że dzieciaczek który zwraca mi uwage o wyzywaniu pierwszy obraził, co za ironia. Nawet nie wiesz ile mam lat a już nazywasz mnie dzieciaczkiem, zacząłem cię obrażać bo ty pierwszy mnie obraziłeś, jakbyś z szacunkiem napisał swoją wypowiedź i w normalny sposób jak Karol nie miałbym powodu ci cisnąć, a co do wieku zdecydowanie jesteś smarkacz dla mnie ;)

ocenił(a) serial na 7
fotodemini

Dzieciak w tym sensie to nie wiek, lecz stan umysłu ;)

ocenił(a) serial na 3
fotodemini

lol? to ty go pierwszy obraziłeś nazywając zgnilizną.

ocenił(a) serial na 9
Daroo_3

A może chciał napisać Filmwebu zgniłego lub coś podobnego a wskoczyla mu autokorekta?

fotodemini

Dobry koleś, nie dość ze nie zna podstawowych czynności przy serialach ,które przerwy maja za cel rozbić serial na części, w danym okresie czasu, to jeszcze zaczyna obrażać.

Typowe polactwo

W tej chwili prezentujesz poziom, równy zero