PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45433
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Zauważył ktoś, że aktor grający ojca Flasha - grał w starej wersji serialu?

W sumie fajny smaczek.

pozdrawiam

eazyice

Już podczas pilota zauważyłem znajomą twarz. Zacząłem równolegle oglądać starszą i nowszą serię i mogę polecić obie. Swoją drogą, ciekawe czy nawiążą w jakiś sposób do tego ojca w nowej serii :)

ocenił(a) serial na 9
win_ini

Wątpię by nawiązali do niego.

To nie pierwszy raz gdy w serialu/filmie gra aktor z innego filmu o tej samej tematyce. W Smallville zagrał epizod aktor grający Supermana w Clark & Lois. W Supermenie zagrał aktor grający dr Emila w Smallville, ale jakiegoś kolesia od komputera ale w scenie z innym dr Emilem itp itd ;)

Oczywiście i tak uważam to za fajny pomysł :) na pewno dla samych aktorów to fajna sprawa.

Smallville__

Fajny ten wątek ze starym aktorem grającym Flasha,który w nowym serialu o tym superbohaterze gra ojca nowego Flasha.Taki ukłon w stronę fanów.Jednak nie sądzę,żeby był ten wątek pogłębiany bardziej.
Ostatnio stało się to modne,żeby w serialach o tej samej tematyce grali aktorzy,którzy też mają związek z tą tematyką.

Najwięcej tego było chyba w "Tajemnice Smallville",tam to była po prostu masówka.

Jako ciekawostkę podam prę przykładów:
Annette O'Toole - Martha Kent (Smallville) / Lana Lang (Superman III)
Christopher Reeve - Dr Virgil Swann (Smallville) / Clark Kent - Superman (Superman I,II,III,IV)
Margot Kidder - Bridgette Crosby (Smallville) / Lois Lane (Superman I,II,III,IV)
Helen Slater - Lara Lor - Van (Smallville) / Supergirl (Supergirl)
Terence Stamp - głos Jor - Ela (Smallville) / Generał Zod (Superman II)
Dean Cain - Curtis Knox (Smallville) / Clark Kent - Superman (Lois & Clark: The New Adventures of Superman)
Teri Hatcher - Ella Lane (Smallville) / Lois Lane (Lois & Clark: The New Adventures of Superman)

To tak z grubsza ;)