PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45376
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Mam pewne obawy czy zbyt nie skondensuja głównej fabuły. Arrow ma 23 odcinki na serię i jest to
akurat. Zdarzało się może z raz czy dwa ze odcinek był dość nudny ale według mnie 13 odcinków to
zbyt mało.

ocenił(a) serial na 7
szczepan1991

Więcek roboty w fleshem ;d / efektów itp.

ocenił(a) serial na 8
szczepan1991

Pewnie sprawdzają czy nam się spodoba. Jeśli oglądalność będzie wysoka to pewnie dadzą więcej odcinków. Ale pamiętajmy, że w Arrow są retrospekcje.

szczepan1991

Arrow na początku tez miał polowe odcinków ale po emisji kilku dostali pozwolenie na 23 to samo może być z Flash'em(i pewnie tak bedzie bo to ten sam swiat, goscinne wystepy itp))...osobiście wolałbym 13 mocno dopieszczonych niż 23(gdzie co któryś przynudza : 10ty sezon Smallville się kłania) ale kto wie może będzie moc na pełen sezon(po zwiastunie jestem dobrej mysli) ;D

ocenił(a) serial na 10
szczepan1991

Robią to dlatego, że mają seriale zaplanowane na midseasony ; ''Beauty and the Beast(2012)''; ''Hart Of Dixie"; ''iZombie"; ''The Messengers" i muszą je zrealizować. ,,The Flash" będzie mieć 13 odcinków i premiera odbędzie się w pażdzierniku. Tak podaje h a t a k. p l (pisać bez spacji między literami).

ocenił(a) serial na 10
szczepan1991

Dokładnie, jest wiele seriali na mid-season. Poza tym lepiej żeby odcinków było mniej, ale żeby serial trzymał poziom. Dla przykładu podam Agentów Tarczycy, gdzie sezon trwa 22 odcinki, a jest tyle zapychaczy że można byłoby to skompresować do 8.

ocenił(a) serial na 7
szczepan1991

obstawiał bym budżet - Flasz na pewno potrzebuje więcej CGI, a Arrow przynajmniej początek charakteryzowała umowna realność i praktyczne efekty

ocenił(a) serial na 8
szczepan1991

Będzie mniej odcinków, bo Flash jest bardzo szybki i szybciej się ze wszystkim uwinie.