PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45440
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

W odcinku Flash S03e02, Allen odwiedza Felicity i dowiaduje się, że John ma syna, a nie córkę. Jeśli przypomnicie sobie odcinek Legends of Tomorrow, w którym cała grupa wraca do Starling City (2047 rok czy jakoś podobnie - w każdym razie w przyszłość), to tam w stroju Green Arrow biega syn Johna. Gdy oglądałem pół roku temu ten odcinek Legend to nie bardzo rozumiałem o co chodzi z tym synem, skąd się wziął i takie tam. A teraz, po nowym odcinku Flasha, wszystko nabiera głębszego znaczenia. Mam namyśli, że prawdopodobnie już wtedy scenarzyści wiedzieli, że zrobią Flashpoint Paradox, który wpłynie później na życie bohaterów.

ocenił(a) serial na 5
bednio

Albo zrobili głupotę z synem Johna, i po zrozumieniu błędu i chęci łatwego flashpointowania Arrow, postanowili zmienić płeć :D

ocenił(a) serial na 7
marchewsz

Haha! Bo też ta wizyta u Felicity nie miała najmniejszego sensu i była chyba tylko po to, żeby poinformować o istnieniu Johna Juniora. Felka Barry'emu nic a nic nie pomogła, tylko mu powiedziała: naprawisz to, bo jesteś słodki. No już, idź naprawiać!
Taką mu dała radę, że jak stąd do Księżyca.

ocenił(a) serial na 10
amaze

Tak, to właśnie kolejny dowód na to, że scenariusze pisane są na kolanie.A co tam, wymyślimy sobie w jednym serialu syna Diggle'a , a inni niech się później martwią, jak to wyjaśnić, żeby miało ręce i nogi.Teraz, to można wszystkie nieścisłości podpiąć pod Flashpoint i będzie git, nie? Najlepsza jazda, to śmierć Cold'a w punkcie zerowym i jego planowane wskrzeszenie, oczywiście, jakże by inaczej, przez Flashpoint.Ktoś tu przyjął za dużą dawkę ulubionych cukierków.

mario_1981

Zgadzam się, scenariusz to jakaś kpina. Na szczęście już 2 razy flashpoint nie będzie miał miejsca

bednio

Racja przenikają się seriale, bo inaczej nie może być. Flash przez to że cofnął się w czasie stworzył nowego wroga nie tylko u siebie, lecz również w legendach - Reverse-Flash oraz Arrow - Prometheus. jedynie w Supergirl nie, a to wynika z faktu, że serial nie był jeszcze w stacji The CW. Też myślę, że zaraz po ukazaniu się komiksu Flashpoint wiedzieli o czym będą ich trzy seriale. Tym razem to Barry narozrabiał jak nigdy wcześniej.