Franczyza
powrót do forum 1 sezonu

Po dwóch odc. i tak i nie. Bo ja wiem, trochę nudą wieje, a odcinki po 28 min zdaje się... Można czasem śmiechnąć, szczególnie jak kręcą tego gniota ;) I to mnie jeszcze delikatnie przekonuje, że może warto kontynuować. Nie bardzo rozumiem to "dawkowanie" tego mini serialu. Bo po dwóch pierwszych odc. można się skutecznie zniechęcić i olać najzwyczajniej premiery następnych odcinków. Fajnie, że gra tam Daniel Brühl, bo bardzo go lubię i to chyba tyle póki co.

1
Fanaberiaa

Ten serial to porażka, nie mam pojęcia czemu się katuje i oglądam dalej. W sumie cały skupiaj się na kręceniu nieśmiesznej beki z aktorów robiąc z nich kompletnych debili. To nie pierwszy raz kiedy stwierdzam, że film o filmie po prostu nie wypala, niby koncept fantastyczny, a efekt jest koszmarny.

Annash

Ja odpadłam po trzecim odc... mimo, że są krótkie, to no nie dam rady tego oglądać. Myślałam, że coś zaskoczy, a tu wręcz przeciwnie. Kompletnie szkoda mojego czasu. Zgadzam się z Tobą. Koncept mega i można było z tego wycisnąć naprawdę coś innego, a wyszło jak wyszło...Ps. daj znać jeśli nie odpadniesz, czy się doczekałaś (eś) efektu "wow" :)

Fanaberiaa

zgadzam się z wami, wlasnie skonczylem ostatni odcinek i mega dno, żaluje straconego czasu :/

Annash

Bo większość aktorów to kompletne debile! Pracuję w Narodowym to wiem co piszę!