PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94457}

Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 68915
8,0 23 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

"Killer Queen"

ocenił(a) serial na 10

Czyżby FG wróciło do normy po dotychczasowych niezbyt udanych odcinkach 10 sezonu? Najnowszy odcinek wyjątkowo udany, szczególnie motyw z okładką albumu Queen,świetne :DD

vicious_kate

mam dokładnie te same odczucia, dawno się tak nie uśmiałam :D

ocenił(a) serial na 7
vicious_kate

W pełni udany - aż zalatuje ulgą po paru raczej słabych odcinkach, z żenadą w postaci odcinka z delifem 2 tygodnie temu. Poprzedni też był zośny więc wliczając ewentualny dzisiejszy nowy odcinek serial zaczyna wychodzić na prostą.

ocenił(a) serial na 10
tc1987

Proszę Cię.. odcinek z delfinem miałam ochotę w połowie wyłączyć, okropny. Właśnie biorę się za oglądanie "Forget-Me-Not", zobaczymy czy FG utrzyma poziom ostatniego odcinka.

ocenił(a) serial na 7
vicious_kate

Przecież pisałem że odcinek z delfinem był żenadą więc nie wiem co było nie tak w tej wypowiedzi:).

A nawiasem mówiąc - ostatni odcinek o ich zbiorowej wizji w śnie nawet ciekawy, na pewno nie można mu odmówić oryginalności - w pozytywnym sensie:).

tc1987

Forget Me Not jest tym rodzajem family guy'a za którym nie przepadam. Odcinkiem z naciskiem na fabułę a nie na gagi. Ale był do zniesienia i miał niezłą puentę w przeciwieństwie do Livin' on a Prayer albo Grumpy Old Man, po prostu żenujące odcinki... Jak na razie The Blind Side i Killer Queen się udały w sezonie, liczę na więcej bo już powoli traciłem wiarę w Family Guy'a.

ocenił(a) serial na 8
Jazzu

Obejrzałem wszystkie odcinki Family Guy od sezonu 1 do 9, następnie podczas przerwy zaczałem oglądać south park, też od początku, już 9 sezon. Obejrzałem dziś Family Guy 10x16 i nie mogę znieść tego kiepskiego humoru i nieśmiesznych żartów. Twórcy chyba próbują przyciągać widza ładną animacją, a nie zabawnym przemyślanym dowcipem. Proszę Państwa... Family Guy się nie umywa do South Parku :D

Czy ten odcinek jest zabawny tak jak wcześniejsze 6,7 sezony FG? Jeśli tak, wstyd mi, że cały czas mnie to bawiło :D

ocenił(a) serial na 10
tc1987

nie powiedziałam, że Twoja wypowiedź była zła, samo wspomnienie o tym beznadziejnym odcinku bolało :s