PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94457}

Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 68915
8,0 23 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

Już w niedziele premierowy odcinek
Czekacie?

ocenił(a) serial na 9
dlinkdlink

czekamy

użytkownik usunięty
rafalek1908

Widział ktoś już??

TAK! Fenomenalny! :D

ocenił(a) serial na 9
szywyr

Potwierdzam ! Odcinek super ! :D

rafalek1908

czemu napisow jeszcze nie ma :(?

użytkownik usunięty
ambro13

Właśnie skończyłem oglądać i też musze przyznać , że ocinek arcygenialny : D śmiem twierdzić , że jeden z lepszych !

ocenił(a) serial na 9

Ja widziałem i mi się zupełnie nie podobał i, w przeciwieństwie do tego co mówi, np. Urban_06, uważam go za jeden z najgorszych. W sumie to ciekawe jak to się zdarza, że różne rzeczy jednym się podobają, a innym nie. A, zapomniałbym, odcinek mi się nie podobał, ale mnie bardzo rozśmieszyło jak wnosili Joe po schodach, a Peter zaczął nucić Hava Nagila.

grisznik

Dokładnie... Zawiodłem się. Wątek kryminalny spoko, ale brakuje w nim dawnego, wrednego humoru... Nie mówiąc już o praktycznie całkowitym braku genialnych flashbacków, które są znakiem rozpoznawczym "Family Guy".

dlinkdlink

Świetny odcinek doskonały początek 9 sezonu. Bardzo mi się podobał wątek kryminalny w tym odcinku już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków tego serialu , oby były tak dobre jak ten.

ocenił(a) serial na 8
dlinkdlink

mało śmieszny odcinek..

barney_dinosaur

Mało śmieszny ale w porównaniu do drugiego odcinka - przezabawny. Drugi to tragedia. Tragedia. Zmienili scenarzystów? Nie rozumiem....

ocenił(a) serial na 9
raaf20

Drugi jest w większości niezrozumiały dla nas. To bardzo śmieszny odcinek, ale większość Polaków czuje się oglądając go tak jak amerykanie przy skeczach Kabaretu Tey.
Za to na trzecim odcinku popłakałem się kilka razy, między innymi przy "french sirens"! :D

ocenił(a) serial na 9
barney_dinosaur

pierwszy odcinek 9 sezonu był bardzo fajny, drugi jest beznadziejny. Wplatanie humoru politycznego do kreskówki to jedno, ale robienie o tym całego odcinka w ogóle nie jest śmieszne. Mam nadzieję, że to jednorazowy spadek formy, bo ten odcinek był zdecydowanie najgorszy ze wszystkich 8 sezonów jakie oglądałem

ocenił(a) serial na 8
zonk_2

Pierwszy odc. w klimatach kryminału genialny bardzo mi się podobał no i do tego przyjemna realizacja.

skarlok

Odcinek trzeci... i więcej nie oglądam. Dopóki się nie opamiętają. Nuda, nic się nie dzieje. Normalnie jak w polskim kinie...

ocenił(a) serial na 9
raaf20

fakt ogólnie nic specjalnego, ale nowe wykonanie piosenki "Bird is a word " powaliło mnie na kolana

ocenił(a) serial na 9
dlinkdlink

Początek 9 sezonu raczej słabiutko.Odcinki 2 i 3 słabe,choć z przebłyskami dawnego geniuszu tego serialu,pierwszy odcinek to ciekawy pomysł,ale niezbyt zabawny, oczywiście poza genialnym gagiem z dziadkiem pedofilem goniącym dzieciaki po metaamfetaminie.Uśmiałem się przy tym gagu do łez.

bacek180

kiedy ma być nowy odcinek?

ocenił(a) serial na 9
k_falkowski

W listopadzie

grisznik

następny odcinek 7.11.2010

bacek180

No dobraaa.... Pierwsze 3 odcinki, to była totalna pomyłka... Nic mnie tak nie zawiodło w ciągu ostatnich lat (!) w czymś co można nazwać ogólnie kinem. Mówię tak dlatego, bo jak dotąd "Family Guy" nigdy nie dał ciała. Muszę jednak przyznać, że 3 i 4 odcinek udowodnił, że Bogowie jednak powrócili, hehe... Widać, że tym razem Seth zabrał się do pracy :D
Oby tak dalej!