PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94457}

Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 68915
8,0 23 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

Zauważyłam, że bodaj od 3 czy 4 sezonu cała rodzina (a szczególnie Peter) zaczęła strasznie źle traktować jedyną córkę- Meg i brutalnie się wobec niej zachowywać. Nie wiecie czym jest to spowodowane? Przecież w 1-szym sezonie była traktowana w miarę dobrze, fakt, że Peter obwinił ją za zepsucie anteny telewizyjnej, ale bicie kijem baseballowym i podkładanie nogi to już przesada. Oj, nie podoba mi się to, ale jakoś przeboleję:)

pussycat

odświeżam, bo to najlepszy temat na forum

ocenił(a) serial na 10
pussycat

Widzę że skromnością nie grzeszysz ...

nostradamek

Po prostu bardzo mi zależy na tym, aby ludzie mi wytłumaczyli, czemu tak diametralnie zmieniło się trakotwoanie meg. Być może coś przeoczyłam, nie obejrzałam jednego odcinka i Meg im coś złego zrobiła? Bądź była to nowa konwencja Setha? Z tym najlepszym tematem to w sumie prawda, jak możesz się ze mną nie zgodzić?

pussycat

Meg jest gruba i brzydka.

MarySue

Pamiętam odcinek, w którym Meg poprosiła jakiegoś chłopaka, żeby z nią poszedł na imprezę, a tamten zabił brata i potem powiedział, że nie może bo musi iść na jego pogrzeb.

ocenił(a) serial na 9
pussycat

Wiesz o tym że to kreskówka i on tak na prawdę nie umarł?

misratownik

Nie, ja to biorę śmiertelnie poważnie:*

pussycat

No bo jest gruba i brzydka, dlatego ją szkalują

MarySue

ale w I, II sezonie jej tak źle nie traktują. Meg nie grzeszy urodą - to fakt, ale jakoś bardzo gruba nie jest.

pussycat

Myślę, że nie ma specjalnego powodu. Po prostu jest to całkiem zabawne ;)

ocenił(a) serial na 9
pussycat

zapomnieliscie do tego, ze Meg jest cholernie irytująca. nie wiem jak można nie zauważyć :D

ocenił(a) serial na 10
pussycat

To kreskówka i nie potrzeba tu doszukiwać się żadnej genezy albo racjonalnego wyjaśnienia dlaczego coś nagle się zmieniło. Poza tym dlaczego nie pierdnąć czasami w twarz "ukochanej" córki? To jest po prostu szorstka miłość ;p

ocenił(a) serial na 8
pussycat

najlepsza i tak jest rola Meg gdy są odcinki Star Warsowe :D

pussycat

shut up, pussycat...
;)

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
pussycat

i to jest piękne ! Nigdzie nie ma czegoś takiego, jak brzydka, nielubiana nieudacznica, którą wszyscy ośmieszają i nikt jej nie szanuje. Chamski humor, ale na tym polega fenomen FG ;D