PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94457}

Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 68915
8,0 23 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

Jaka jest wasza ulubiona postać drugoplanowa w FG?? Bo jak dla mnie Herbert-dziadek pedofil i Glen Quagmire rządzą!!

ocenił(a) serial na 10
bacek180

Każda postać jest wyjątkowa, ale ja stawiam na burmistrza Adama Westa :D

Donnie_D_

Dopiero niedawno zaczolem ogladac family guy ale po kilku odcinkach ktore widzialem spodobal mi sie tan niewyzyty seksualnie koles ktorego imienia nie moge sobie teraz skojarzyc ;p fani napewno wiedza o kogo mi chodzi:)

ocenił(a) serial na 10
h8iek

Quagmire
it's Quagmire gigty gigty gu

ocenił(a) serial na 9
Donnie_D_

Adam West rzadzi.

Woda w doniczce wsiaka w ziemie.
A. West: "Moj Boze. Oni kradna moja wode. Wylazcie i pokazcie sie. Wydalem juz 150tys dolarow z pieniedzy podatnikow na moje sledztwo"
Meg: "Wydaje pan pieniadze podatnikow na taka bzdure? Chyba wiem o czym napisze artykul"
A.West: "Nie mozesz tego zrobic! To zrujnuje moje sledztwo! Dobrze, ze ona jest tylko wybrykiem mojej wyobrazni..."

Mistrzostwo:)

bacek180

Postać drugo planowa? moze raczej trzecio albo czwarto planowa :) to wg mnie kurczak który dał Peterowi nieważny kupon i raz na jakis czas wyrównują porachunki :)

ocenił(a) serial na 8
bacek180

Z dalszoplanowych to czarny prezenter telewizyjny i pirat kadłubek. Z drugoplanowych Joe Swanson. LET'S GET IT OOOOOOOON!!!! :D
A wogóle moją najbardziej ulubioną postacią jest Brian.

ocenił(a) serial na 9
Bloody_Marian

Zapomnieliscie wszscy o genialnej Smierci i o doktorku ktorych zawsze z wszystkich kpi przy wystawianiu diagnozy xD FG RLZ

gniewkoch

'I wanna sing too!
Adaaaam West
Adaam Weeeest'

I jest odpowiedź

ocenił(a) serial na 10
qski

a teraz ciszej adam weest

wyjde kiedy wszyscy pujdą

ocenił(a) serial na 7
bacek180

Przezabawną postacią jest ten ciapaty koleś, który zawsze "wyjaśnia" dowcipy. Scena z nim w "Blue Harvest" rozwala mnie na łopatki.

ocenił(a) serial na 9
bacek180

Pierwszy plan:
duet: Brayan i Stewe ich przeciwstawne charaktery oraz relacje będące mieszanką miłości i nienawiści.

Drugi plan:
Joe Swanson ze swoim ROCK IT ON (czy czymś w tym stylu)

Trzeci plan:
Pedałowaty koleś który próbuje być miły ale przez to staje się nieznośny np. scena w markecie gdy zamiast dać skasować 11ty produkt i po sprawie dłuuugo zastanawia się co odłożyć.

bacek180

ja to najbardziej wielbie Petera chodz jest on 1 planowa postacia szczegolnie za to jak sie zacina albo opowiada swoje niestworzone historie np odc. Stewie Birthday oraz za jego glupote xD... a tak to smierc, dziadka pedofila oraz zla malpke

bacek180

Herbert rzadzi i kasuje wszystkich. Diabel tkwi w szeczgolach;P

ocenił(a) serial na 9
bacek180

Bóg. No i oczywiście Ollie Williams, ten Murzyn od pogody.

ocenił(a) serial na 10
Szczepan

What's the weather for today Ollie?
It's gonna be RAINING!!!
Thank you Ollie :P

ocenił(a) serial na 7
bacek180

Adam West zdecydowanie ;) <za krótki>

ocenił(a) serial na 8
bacek180

Mnie niszczy zła małpka (mina jak wskazuje na kogoś palcem!) i kurczak walczący z Peterem.

ocenił(a) serial na 10
bacek180

Śmierć jest super... taki fajny koleś :)

bacek180

Śmierć, Bóg, dr Hartman (ten który mówi rzeczy sugerujące, że pacjent jest ciężko chory).

Ale numer jeden to burmistrz Adam West - ma swój świat.

ocenił(a) serial na 10
bacek180

Adam West jest najbardziej rozbudowaną i złożoną postacią, ale wszyscy drugo i trzecio i trzydziesto trzecio planowi są świetni. i za to kocham ten serial

ocenił(a) serial na 7
czarnowidz

ja rowniez stawiam na Adama Westa xD Noi dziadek pedofil tez spoko xD (qmpli Petera licze jako postacie głowne a nie drugoplanowe)