PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94457}

Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 68915
8,0 23 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

Szok.

ocenił(a) serial na 10

Na prawdę długo, długo się zastanawiałem czy zacząć oglądać ten serial. Byłem raczej
przekonany iż nie zacznę go oglądać. Zdanie zmieniłem gdy obejrzałem, kilka odcinków
na Foxie. Humor pokazany przez Setha M. trafił w mój gust, na prawdę rzadko widziałem
coś co ocenił był na 10/10, wyjątkiem jest film ,,Skazani na Shawshenk'' Na prawdę
polecam. Gagi z Peterem, Brianem i Stewiem są przekomiczne.

ocenił(a) serial na 9
KulturalneOcenianie

w końcu ktoś mówi coś pozytywnego :D Wszystko się wszystkim nie podoba, ale są jeszcze ludzie, którzy nie zajmują się tylko marudzeniem :P Zgadzam się z opinią i polecam ci film Ted, bo bardzo przypomina FG. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
extranick

Jestem w połowie oglądania go. Powiem Ci iż jest dość dobry lecz, jak na razie mało humory Setha. Mam nadzieję iż na rozdaniu Oscarów, pokaże klasę i ceremonie dzięki jego osobie będzie się ciekawie oglądać. A trudno coś trudno powiedzieć o FG... no może nowy odcinek trochę nudnawy ale może być :)

ocenił(a) serial na 9
KulturalneOcenianie

o co chodzi z tymi Oscarami i Sethem
?

ocenił(a) serial na 10
extranick

Chodzi o to że twórca family guya i ted czyli wiadomo ze seth bedze prowadzil ceremonie oscarow

ocenił(a) serial na 9
KulturalneOcenianie

aa, no to nieźle, jako prowadzący w roast of Charlie Sheen był świetny :)

ocenił(a) serial na 10
extranick

Nom
,,jak wygadasz Jezus zabije Ci rodzine'' xD

ocenił(a) serial na 10
extranick

Ale jestem tylko w połowie wszystko przede mną.
Chociaż scena na magazynie i gagi z szefem marketu wybitne xD

ocenił(a) serial na 9
KulturalneOcenianie

no momentami czegoś brakuje. Ale fajnie słyszeć Petera jako Teda, zobaczyć ładną Meg i tam jeszcze Joe chyba był :)

ocenił(a) serial na 10
extranick

Nom Patrick Warburton nawet nie wiedziałem iż on daje głos Joe xD Dobry dubbing aktor też.