PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94457}

Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 68915
8,0 23 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

czy to juz koniec??

ocenił(a) serial na 9

sezon 8. skonczyl sie na 9. odcinkach? i juz nie bedzie wiecej?? czy to prawda? buuuuu;(

nkwd

Gdzie tam, ma być 20. Wczoraj był 10 odcinek.

ocenił(a) serial na 7
darkin_2

a tak dokładnie to chyba nawet 21 bo bedzie na DVD ten o aborcji tez xP

ocenił(a) serial na 9
SzOpMaN

rzeczywiscie!:D juz zabieram sie do ogladania:)

nkwd

na właśnie dlaczego są takie długie odstępy czasu w emisji odcinków odcinek 11 (03.01.2010) a następny dopiero 31 stycznia ?

krzysztof84

Przecież tego typu przerwy ma co drugi serial, więc skąd to zdziwienie?

ocenił(a) serial na 10
nkwd

Gdzieś wyczytałem, że Seth MacFarlane podpisał umowę na tworzenie Family Guy do 2011 albo 2012 roku, więc chyba spoko :P

ocenił(a) serial na 9
kokon_mw

no to sie bardzo ciesze jezeii to prawda. powaznie, bylem pewny ze to juz koniec!

ocenił(a) serial na 10
nkwd

już w niedzielę 31-1-2010 zostanie wyemitowany w USA kolejny odcinek
pt."Dial Meg for Murder". źródło poniżej :D

http://www.tv.com/family-guy/show/348/summary.html?
q=Family%20Guy&tag=search_results;title;1

ocenił(a) serial na 10
kokon_mw

ooo, to bardzo dobra wiadomość:) Jeszcze przynajmniej 2 sezony wyjda:)

nkwd

W jakim czasie pojawiają się napisy??

Moniia

To nie jest forum na tego typu pytania. Napisy to piractwo.

LoganScott

Czyli na odcinek 11 ósmego sezonu family guya mam czekać albo na wydanie DVD którego w polsce nie ma albo czekać aż w telewizji puszczą gdzie comedy central stanęło na 5 sezonie. Ciekawy tok myślenia

dexoff

Ja jakoś nie mam problemu z poczekaniem ok. roku jak wyjdzie dany sezon na dvd, a zakupienie wydania brytyjskiego na ebayu często jest tańsze niż zakup polskiego wydania w sklepie.

ocenił(a) serial na 7
LoganScott

napisy to piractwo? hmmm.... to twój tok myślenia wydaje się być ciekawy. Nie masz przypadkiem rodziny w tej śmiesznej prokuraturze, która z wielkim szumem w świetle jupiterów z orderami zaiksa na piersiach przymknęła tłumaczy z napisy.org, a potem świeciła oczami gdy żadnych zarzutów im nie przedstawiono i wypuszczono ich potulnie na wolnosć? Napisy zrippowane z dvd i wrzucone do sieci można uznać za piractwo. Od amatorskich napisów WARA!
Tak btw to w czasie gdy jeszcze w UK byłem kupowałem sobie oryginały dvd i z powodu niedoskonałego "inglisza" napisy z sieci były jak znalazł, MPC potrafi odtworzyć film i wgrać napisy z osobnego źródła więc wszystko było OK. Ale zawsze się jakiś pieniacz znajdzie...

polishchaser1

Ale czy ktoś wie w jakim czasie pojawiają się napisy? Jeszcze ich nie ma. A gdyby były byłoby wygodniej.

Moniia

Dobra, już są.

użytkownik usunięty
Moniia

A co z parodią gwiezdnych wojen? "Blue Harvest" i "SSS Dark side", dlaczego nie ma na filmwebie?

użytkownik usunięty

Uzupełniłem niewiedzę. Widziałem tylko stare sezony, a parodie gwiezdnych wojen znalazłem w sklepie na dvd i mysłałem, że jest osobne jak untold story.