sezon 8. skonczyl sie na 9. odcinkach? i juz nie bedzie wiecej?? czy to prawda? buuuuu;(
na właśnie dlaczego są takie długie odstępy czasu w emisji odcinków odcinek 11 (03.01.2010) a następny dopiero 31 stycznia ?
Gdzieś wyczytałem, że Seth MacFarlane podpisał umowę na tworzenie Family Guy do 2011 albo 2012 roku, więc chyba spoko :P
no to sie bardzo ciesze jezeii to prawda. powaznie, bylem pewny ze to juz koniec!
już w niedzielę 31-1-2010 zostanie wyemitowany w USA kolejny odcinek
pt."Dial Meg for Murder". źródło poniżej :D
http://www.tv.com/family-guy/show/348/summary.html?
q=Family%20Guy&tag=search_results;title;1
Czyli na odcinek 11 ósmego sezonu family guya mam czekać albo na wydanie DVD którego w polsce nie ma albo czekać aż w telewizji puszczą gdzie comedy central stanęło na 5 sezonie. Ciekawy tok myślenia
Ja jakoś nie mam problemu z poczekaniem ok. roku jak wyjdzie dany sezon na dvd, a zakupienie wydania brytyjskiego na ebayu często jest tańsze niż zakup polskiego wydania w sklepie.
napisy to piractwo? hmmm.... to twój tok myślenia wydaje się być ciekawy. Nie masz przypadkiem rodziny w tej śmiesznej prokuraturze, która z wielkim szumem w świetle jupiterów z orderami zaiksa na piersiach przymknęła tłumaczy z napisy.org, a potem świeciła oczami gdy żadnych zarzutów im nie przedstawiono i wypuszczono ich potulnie na wolnosć? Napisy zrippowane z dvd i wrzucone do sieci można uznać za piractwo. Od amatorskich napisów WARA!
Tak btw to w czasie gdy jeszcze w UK byłem kupowałem sobie oryginały dvd i z powodu niedoskonałego "inglisza" napisy z sieci były jak znalazł, MPC potrafi odtworzyć film i wgrać napisy z osobnego źródła więc wszystko było OK. Ale zawsze się jakiś pieniacz znajdzie...
Ale czy ktoś wie w jakim czasie pojawiają się napisy? Jeszcze ich nie ma. A gdyby były byłoby wygodniej.
A co z parodią gwiezdnych wojen? "Blue Harvest" i "SSS Dark side", dlaczego nie ma na filmwebie?