PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94457}

Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 68915
8,0 23 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

dałbym 10/10...

użytkownik usunięty

...gdyby nie sezony od 7ego w zwyż

Też macie takie odczucie?

użytkownik usunięty

Mam takie odczucie od sezonu piątego wzwyż.

użytkownik usunięty

Seth wspominał, że chciał zakończyć serial na 7 sezonie. Może odtąd ciągnie FG na siłę? Nie wiem, spasowałem po 5 sezonie i nie jestem ciekaw co jest dalej.

użytkownik usunięty

zdarzają się spoko odcinki ale to tak z częstotliwością 1/3 niestety ;-)

ocenił(a) serial na 7

raczej 1/30

Dla mnie FG przestał być śmieszny w siódmym sezonie. Od tamtej pory jedna wielka tragedia.

ocenił(a) serial na 7

A ja oceniłbym podobnie wysoko gdyby nie pierwsze 2 sezony, które IMO są po prostu brzydkie, jeszcze nie okrzepnięty pomysł na rysowanie postaci. Od 3 w górę to po prostu przyjemny serial z mnóstwem powykręcanych pomysłów.

Mam to samo. Poprzednie sezony oglądałem taśmowo, jeden za drugim. W okolicach siódmego sezonu nagle zaczeło sie robić nieśmiesznie i naciąganie. Krótkie scenki puentujące dialogi tracą humor i robią się coraz rzadsze. Niektóre postacie są za mało pokazywane i rozwijane a niektóre za dużo. Brian jest stanowczo za dużo eksplorowany. We wcześniejszych odcinkach był sympatyczny i zabawny, ostatnio robi sie przemądrzały, nieciekawy i nieśmieszny. Podobnie Stewie stracił nieco na jakości.
Męczą mnie nieco stronnicze żarty polityczno światopoglądowe. Robią sie coraz bardziej jednostronne. Lubie takie żarty, jawet jak przy okazji mi sie obrywa. Ale w tej sytuacji wole south park, który atakuje wszystkich po równo.

ocenił(a) serial na 8
Dragon_88

mam takie same uczucie od przedpremierowego odcinka wzwyż ;DDDDDDDDD ;/ kto nie rozumie 7 sezonu ten tępak ;P