Dziękujemy! Emilia pięknie wygląda, i Maisie włosy odrosły, no i Nieskalani po raz pierwszy do podpatrzenia. bardzo treściwy materiał.
Najfajniejsi są Reedowie! Oj, jacy fajni :) Dobrze prezentuje się też Blackfish, Edmure, Tormund, Beric Dondarrion i oczywiście dostojny Mance Rayder. Nie mogę się doczekać!
Co do Mance'a to faktycznie, jest bardzo w duchu Martina - właśnie wielu widzów by sie spodziewała nieokrzesańca, a tu prawdizwy Król za Murem.
Wygląda zachęcająco - aż ogonek merda :) Szkoda tylko Vargo Hoata i jego KK (na filmiku widać Noaha Taylora pod sztandarem Dreadford). Zastanawiam się gdzie teraz umieszczą Rorge'a z Kąsaczem, bo chyba po coś pokazali ich w drugim sezonie. Poza tym poźniejszy wątek Brienne jest właściwie w 70 % związany z zabijaniem niedobitków po rozproszonej kompanii Kozła (Shagwell, Timeon, Pyg, Rorge,Kąsacz). A wracając do samego filmiku to największe wrażenie zrobił na mnie Mance, choć nie jestem wielkim fanem snołowym przygód wogule czy to za Murem czy na Murze. Dostojność która bije od Ciarana Hindsa w roli Króla za Murem jest niesamowita.
"Zastanawiam się gdzie teraz umieszczą Rorge'a z Kąsaczem, bo chyba po coś pokazali ich w drugim sezonie."
Obawiam się, że tylko po to, żeby Arya ocaliła trzy życia.
Tak by się mogło zdawać, jednak w takim wypadku daliby dwóch "no-name'ów" w klatce z Jaquenem. A tu nie dość że w castcie wymienieni są z nazwy to jeszcze mają cechy postaci z książki tzn Kąsacz szczerzy zęby a Rorge jest wulgarny i wogule do cna patologiczny. Nic pożyjemy do kwietnia zobaczymy.
Najemnik z Drugich Synów, który chciał pozbawić życia Danutę, jednak przeszkodził mu Białobrody zabijając go chyba.
Już się nie mogę doczekać. Pewnie się popłaczę na krwawych godach :<
Gdzie wy widzieliście na tym filmiku Mance'a?
<SPOJLER> Jak myślicie? Co reżyserzy zrobią Jaime'emu mu z ręką? Pozbawią go jej? Czy zrobią coś podobnego jak z Tyrionem, czyli, że nie będzie jej mógł używać albo wymyślą jakąś inna bzdurę<SPOJLER>