PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=812279}

Gdybym cię nie spotkał

Si no t'hagués conegut
2018 -
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1115
Gdybym cię nie spotkał
powrót do forum serialu Gdybym cię nie spotkał

Obejrzałem serial i jestem nim zachwycony. Piękna historia o miłości dwojga ludzi, ale nie banalna, z elementem sci-fi który świetnie tu pasuje. Człowiek przez cały seans kibicuje głównemu bohaterowi żeby udało mu się to o co tak walczy i zabiega. Do końca trzyma w napięciu i nie zdradza zakończenia przedwcześnie. Świetna klimatyczna muzyka, do tego dwa utwory które przewijają się przez cały serial i nadają mu wyjątkowego uroku. Język hiszpański/kataloński też robi swoje. W tle miłość Edouarda i Elisy, każdy by chyba chciał taka przeżyć. Nie ważne jak, nie ważne kiedy i tak się poznają i będą razem <3. Można też zastanowić się nad swoimi alternatywnymi wyborami "co gdybym wybrał wtedy to...!?". Choć dramatyczny to piękny serial, polecam wszystkim, warto obejrzeć!!!

ocenił(a) serial na 6
superbutter2077

Moim zdaniem tym, co burzy ich miłość, jest wszystko na jej drodze - Eduard jak taran wpada do kolejnych wszechświatów, za każdym razem zostawiając za sobą potężne zniszczenia.
Rozumiem, że mógłby taki błąd popełnić raz czy dwa, nie wiedząc jeszcze za bardzo jak działają te międzywymiarowe podróże, ale on to robi za każdym razem. Za każdym razem albo zostawia za sobą trupy, albo co najmniej funduje paru osobom traumę.
Jego miłość jest niszczycielska i skrajnie egoistyczna.

Sam serial jest przydługi, mimo ciekawego tematu paradoksalnie dosyć nudnawy, a prawdziwej tożsamości doktor Everest widz może się domyślić bardzo wcześnie.

ocenił(a) serial na 9
superbutter2077

Zgadzam się z każdym napisanym przez Ciebie zdaniem.Serial zapadł mi głęboko w serce.Dla mnie nie był nudny ani przydługi,wręcz przeciwnie,chłonęłam każdą jego minutę nie skupiając się na błędach czy logistyce,tylko na tej pięknej miłości,która burzy mury jak to ująłeś.Cudowny język kataloński,w którym się zakochałam i te dwa utwory towarzyszące mi teraz codziennie,które cały czas nucę.Piękny i głęboki serial z przekazem,dla ludzi z dużą wrażliwością i otwartym umysłem.