Obejrzałam koło 80 seriali koreańskich ale ten jest zdecydowanie moim faworytem. Może dlatego że potrafię się postawić na miejscu głównej bohaterki?^^ Serial zabawny ale z przesłaniem i do zastanowienia. Brawo!
Ciebie też mama zamknęła w piwnicy żebyś schudła a teraz jesteś rozpieszczoną, nierozgarniętą 29 latką?
Drama średnia, największym minusem jest irytująca główna bohaterka.
Zdumiewa mnie czasem poziom kultury na filmweb'ie. Nie , ale jestem studentką prawa, która kocha modę i zakupy. A Twoja opinia mnie mało obchodzi.
Osobiście uważam, że drama nie jest najgorsza, dałam jej aż 8 za muzykę(bardzo spodobała mi się piosenka z tej dramy), poza tym Shi-hoo Park gra, chyba pierwszy film z nim oglądam ale uważam że zagrał super.
CO do dramy, hmnn na początku myślałam że oszaleje przez główną bohaterkę, ale później super było patrzeć jak zmienia się, ile jest w stanie poświęcić...
Poza tym temat dramy, inny niż pozostały, dlatego też miło się oglądało. Może kiedyś wrócę jeszcze do tej dramy.
Zgadzam się. Po pierwszych trzech odcinkach myślałam, że nie warto dalej tracić czasu na tę dramę, ale nie poddałam się:) Akcja staje się coraz ciekawsza, co w sumie mnie zaskoczyło.
Drama nie należy do moich faworytów, ale też nie jest najgorsza. Fajne jest też to, że nie ma aż tak wielu drażniących elementów charakterystycznych dla niektórych dram. Z wyjątkiem chwilowych "omdleń" głównych bohaterów związanych z wyczerpaniem emocjonalnym;) lub po prostu zbyt dużą dawką alkoholu - bo jak to zwykle bywa problemy zapijają soju:)