PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564131}
7,5 303  oceny
7,5 10 1 303
Geom-sa Peu-rin-se-seu
powrót do forum serialu Geom-sa Peu-rin-se-seu

Ulubiona

ocenił(a) serial na 10

Obejrzałam koło 80 seriali koreańskich ale ten jest zdecydowanie moim faworytem. Może dlatego że potrafię się postawić na miejscu głównej bohaterki?^^ Serial zabawny ale z przesłaniem i do zastanowienia. Brawo!

nimrodel_666

Ja umieram z miłości do Park Shi Ho po tej dramie XD

nimrodel_666

Ciebie też mama zamknęła w piwnicy żebyś schudła a teraz jesteś rozpieszczoną, nierozgarniętą 29 latką?

Drama średnia, największym minusem jest irytująca główna bohaterka.

ocenił(a) serial na 10
CottonCrush

Zdumiewa mnie czasem poziom kultury na filmweb'ie. Nie , ale jestem studentką prawa, która kocha modę i zakupy. A Twoja opinia mnie mało obchodzi.

ocenił(a) serial na 7
nimrodel_666

Osobiście uważam, że drama nie jest najgorsza, dałam jej aż 8 za muzykę(bardzo spodobała mi się piosenka z tej dramy), poza tym Shi-hoo Park gra, chyba pierwszy film z nim oglądam ale uważam że zagrał super.

CO do dramy, hmnn na początku myślałam że oszaleje przez główną bohaterkę, ale później super było patrzeć jak zmienia się, ile jest w stanie poświęcić...
Poza tym temat dramy, inny niż pozostały, dlatego też miło się oglądało. Może kiedyś wrócę jeszcze do tej dramy.

ocenił(a) serial na 6
AngiBells

Zgadzam się. Po pierwszych trzech odcinkach myślałam, że nie warto dalej tracić czasu na tę dramę, ale nie poddałam się:) Akcja staje się coraz ciekawsza, co w sumie mnie zaskoczyło.
Drama nie należy do moich faworytów, ale też nie jest najgorsza. Fajne jest też to, że nie ma aż tak wielu drażniących elementów charakterystycznych dla niektórych dram. Z wyjątkiem chwilowych "omdleń" głównych bohaterów związanych z wyczerpaniem emocjonalnym;) lub po prostu zbyt dużą dawką alkoholu - bo jak to zwykle bywa problemy zapijają soju:)