PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=848384}
7,1 26 tys. ocen
7,1 10 1 26180
6,5 2 krytyków
Ginny & Georgia
powrót do forum serialu Ginny & Georgia

O ile 1 sezon był fajny taki typowy dla nastolatków romanse, szkoła i przyjaźń, to co się wydarzyło w 2 to jedno wielkie wtf. Rozumiem że problemy psychiczne trzeba poruszać to ale kaman cały sezon skupia się na problemach ginny, która zachowuje się jakby była pępkiem świata.
Moim zdaniem powinni więcej czasu poświęcić Abby. Ona jest zajebistaa. Jeszcze ta relacja z Pressem. Czekam.
Albo Georgia. Te wstawki z przeszłości są zajebiste

zuziawilczynska

Droga Zuziu
Tak właśnie wyglądają problemy psychiczne między innymi. Jesteś przekonany/a, że jesteś pępkiem świata I nie zdajesz sobie z tego sprawy. Twój komentarz jest tak nieziemsko płytki, że choć nie jestem wierząca to będę się modlić żebyś kiedyś zrozumiała życie, ale nie w ten zły sposób.

ocenił(a) serial na 7
Buka91

Droga Paulo
Co ty nie powierz że tak wyglądaja roblemy psychiczne czy ja gdzies napisałamże nie? No nie, napisałam tyko, że za bardzo skupili serial na problemach Ginni, tak wiem że jest główną bochaterką ale jest multum innych postaci których hstoria i ich problemy też by było fajnie wysuchać. A zresztą to jest komentarz prześmiewczy do serialu a nie jakaś analiza dogłębna, w której wyśmiam problem. A więc kto jest płytko jeżeli ty po jednym komentarzu stwierdzasz że się wyśmiewam. A

ocenił(a) serial na 7
Buka91

Droga Paulo ( bo tak wnioskuje z profilu)
Co o ty nie powiesz, że tak wyglądają problemy psychiczne. Wyraziłam tylko prześmiewczo swoje zdanie, że mimo wszystko jest Multum innych postaci z równie ważnymi problemami, które warto by było wysłuchać ale za bardzo skupili się na Ginni . Zresztą kto jest płytki jeśli ty oceniłaś mnie po napisaniu jednego komentarza i to prześmiewczo( jakbyś nie zdążyła się z orientować) Jakbyś zapomniała jest to serial dla nastolatków (który może i trochę prawdy ma ale nie zapominajmy że jest to fikcja) a nie jakaś dogłębnie mądrą książka o chorobach, a więc sama zastanów się dwa razy zanim napiszesz jakiś komentarz i kogoś skrytykujesz.
Tak samo jak napisałam że zajebiście mi się podobają sceny z abby i pressem, ale nie znaczy to, że popieram toksyczne relcje (która nią jest) tylko, że jest to tylko serial.

ocenił(a) serial na 7
zuziawilczynska

Przepraszam za dwa komentarze wysłałam niechcący

zuziawilczynska

Tylko droga Zuziu - ten serial jest o Georgii i jeh corce. Nie o Abby :)

Damiann17

Drogi Damianie-skoro jest tylko o Ginny i Georgii to po co w ogóle dawali tam inne postacie, przecież mogli nie dać żadnych innych postaci do serialu albo w ogóle nie skupiać się na ich historii, a skoro już się skupili to znaczy, że te postacie też coś tam znaczą