PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46528
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Śpiew

ocenił(a) serial na 9

Kogo śpiew najbardziej Wam się podoba w Glee?

ocenił(a) serial na 10
Mistral_2

Ja bardzo lubię gdy śpiewa Mercedes :D

ocenił(a) serial na 9
XxXzywy92

Rachel, Jessie St. James, Blain

ocenił(a) serial na 10
Mistral_2

O dziwo wszystkie głosy lubię, wszyscy są oszałamiająco utalentowani. Ciężko wybrać, ale chyba jeśli chodzi o dziewczyny to Rachel i Santana. Ogólnie jestem zwolenniczką męskich wokali i najbardziej lubię słuchać Blaine'a i Jesse'go- ciężko mi sobie wyobrazić ich duet- to by przebiło wszystko!!!

ocenił(a) serial na 9
serialomaniaczka85

oooo.. też bym ich w duecie chetnie uslyszala ;\)

maga89

ja również.;] chociaż to raczej nierealne, tak jak Blaine'a z Santaną, ale byłoby bosko... ech, wychodzi na to, że gdzie Blaine, tam fajny duet.;D

ocenił(a) serial na 10
Mistral_2

Rachel Quinn Finn Blaine i Puck a no i Mercedes;D

milakunis

Blaine, Santana i Puck.

ocenił(a) serial na 4
Lenkapl

Quinn, Santana i Puck.

Mistral_2

na pierwszym miejscu zdecydowanie Kurt i Blaine, Puck, Santana i Mercedes (Ain't no way albo Bridge over troubled water - wow!)

ocenił(a) serial na 6
wholelottajo

Jessie St. James, Sunshine, Rachel i Blaine.

ocenił(a) serial na 7
Mistral_2

Rachel, Santana, Mercedes, Puck, Jessie, Artie

ocenił(a) serial na 9
Mistral_2

Jesse St. James, Mercedes, Puck

little_emm

Quinn,Rachel, Jessie St. James, Blain

ocenił(a) serial na 7
Mistral_2

Kurt, Santana, Rachel.

ocenił(a) serial na 9
figars0

Rachel, Santana, Schelby.

użytkownik usunięty
Mistral_2

Rachel, Santana, Jessie St. James, Puck

ocenił(a) serial na 9
Mistral_2

Kurt i Rachel :)

ocenił(a) serial na 10
Selphie22

Na pierwszym miejscu zdecydowanie Blaine. Ale świetne głosy mają także Puck i Artie. Natomiast z dziewczyn bezkonkurencyjna jest Rachel i Santana :)

ocenił(a) serial na 10
Sophie95

Rachel ma zajebisty wokal więc ona,lubię też Kurta i Blaine'a(z chłopaków prawdę powiedziawszy to on ma najlepsze warunki głosowe)fajnie też śpiewa Puck ,Quinn,Santana i oczywiście Mercedes

użytkownik usunięty
luna15

matko, wszystkie ich głosy są niesamowite, ciężko tak wymieniać, ale jakoś szczególnie wielbię Blaine i Artie'go.

ocenił(a) serial na 8

Santana, Puck, Jessie, Artie,Rachel, Blaine

zozol_3

Czyj, nie kogo (;

Uwielbiam głos Lei (Rachel), Chrisa (Kurt), Chorda (Sam), Marka (Puck), Jenny (Tina), Dianny (Quinn), Darrena (Blaine), Nayi (Santana) i Cory'ego (Finn). Nie przepadam za wokalem Amber (Merc) i Kevina (Artie), choć niektóre ich piosenki też przypadły mi do gustu. Genialne jest też Charice, ale miała na razie tylko trzy piosenki ;<
Aaa, no i uwielbiam chórek Warblersów, czemu nikt o nich nie wspomniał? xP

Tygrysek3

Santana<3 potem Puck,Sam,Jesse,Rachel

ocenił(a) serial na 6
Mistral_2

BLAINE!! wymiata:) Jesse tez byl swietny. glos Rachel w ogole mi sie nie podoba, za duzo go..

użytkownik usunięty
ikunio

Quinn, Jessy, Rachel

i uwielbiam duet Q+S i J+R <3

Mistral_2

Blain! Blain! Blain! I Kurt - "As if we never said goodbay" rzuciło mnie na kolana.
Nie przepadam za Rachel. Z dziewczyn chyba najbardzie lubię Santanę, ale to pewnie datego, że S. jest moją ulubioną postacią w tym serialu

BlueMarble

Jessie, Blaine i Kurt z facetów a z dziewczyn tez najbardziej lubię Santanę. Ogólnie Mercedes ma też fajny głos i moim zdaniem świetnie komponuje się on z głosem Santany. Nie przepadam za głosem Finna, ale z drugiej strony w niektórych duetach z Rachel wypada świetnie.

A ogólnie nie przepadam za rapem Shustera....:)

ocenił(a) serial na 8
Mistral_2

Rachel, Santana, Sam, Puck i Finn ;)

ocenił(a) serial na 6
Mistral_2

Jessie i Sam. A z żeńskich b.podobał mi się śpiew matki Rachel, może jeszcze Santany.
Do Mercedes też nic nie mam, ale trzeba gustować w tego typu muzyce.
Za to faktycznie nie podoba mi się "maniera" w śpiewie Rachel.

ocenił(a) serial na 6
roxeane

Jessies st. James i Blaine . . . :)
Z dziewczyn tooo . . . w sumie Rachel i Quinn

Zaczytana_xD

Prawie wszyscy, oprócz chórku Warblers, nie cierpię tego:/ xd

ocenił(a) serial na 8
olcio1

Finn najlepszy potem Quinn Blaine Rachel Puck i Kurt ale ogolnie wszsycy sa swietni.

ocenił(a) serial na 7
mrbigmike

duety Rachel i Finn są świetne :)

ocenił(a) serial na 9
pamka_1606

Santana, Puck, Quinn, Jessie St. James. W sumie, nic nie mam przeciwko głosu Finn'a i Sam'a.

ocenił(a) serial na 8
Mistral_2

Zdecydowanie na pierwszym miejscu Blaine, wokal Kurta też jest boski A Mercedes - po prostu NIESAMOWITA! Głosy całej reszty są też wspaniale, ale powyższa trójka zwala mnie z nóg za każdym razem.
Co do Finna - jego głos zachwyca mnie tylko w rapie ("Loser" i "Good Vibrations"), natomiast Rachel... Nie można zaprzeczyć, ma głos, ale moim zdaniem jest on zbyt broadwayowski. Been there, done that, jakby to powiedział Kurt. Głosów podobnych do Lei Michele jest tysiące, a łącząc ten fakt z jej postacią śpiewającą w prawie każdym odcinku solówkę - jej głos stał się dla mnie NUDNY.

Selenielka

Na pierwszym miejscu Rachel...

wojtas32411

NAJLEPSZY WOKAL W SERIALU TO MERCEDES ! I oczywiscie Charice - Sunshine Corazon :D

Marko81

Swojego czasu bardzo lubiłam głos Mercedes i uważałam go za najlepszy. Ale ostatnio coś się tu popsuło. Mam wrażenie, ale to moje subiektywne odczucie, że ona ostatnio krzyczy a nie śpiewa. Porównując jej ostatnie wykonania z np. "Beautiful" widać tę różnicę. Czy tylko jak tak mam? Bo ostatnio ten głos zaczyna mnie drażnić, co mnie trochę martwi.

ocenił(a) serial na 9
Marta_bp

Ja też mam takie odczucia od pewnego czasu. Tak jak Rachel - jej głos mi się znudził. Na razie z dziewczyn rządzi SANTANA moim zdaniem.

Mistral_2

Nikt nie przebije Rachel i Blaine'a(<3)! Santana tez jest świetna! Mercedes ma ogromne mozliwosci i talent, piosenki Pucka mnie po prostu rozbrajają.^^

użytkownik usunięty
isahara

Zdecydowanie Naya Rivera :) i niedoceniana Jenna Ushkowitz :)

Tak jak wyżej zdecydowanie Santana !!! :) Rachel ma wielki talent, ale mi jej głos nie podchodzi, chociaż miała kilka swoich świetnych momentów! No i Mercedes zasługuje na wyróżnienie, bo ma dziewczyna kawał głosu! Z męskich to Blaine :)

ocenił(a) serial na 10
Sabbath_PL

Samuel Larsen jako Joe!!!! Jego głos rządzi! Lubię też Quinn i Sunshine.

ocenił(a) serial na 10
Clary10

Właściwie to uwielbiam głosy wszystkich aktorów, ale jakbym miała wybrać jeden ulubiony głos, to bez wahania powiedziałabym, że Blaine/Darren,<3 jego Cough Syrop z najnowszego odcinka to czyste mistrzostwo

gwiazdka123_2

I znów się z Tobą muszę zgodzić, gwiazdka123_2.:) na pierwszym miejscu jest u mnie Blaine. Później Santana i Rachel. Mercedes też śpiewa niesamowicie!

ocenił(a) serial na 10
isahara

SANTANA ;), ale rowniez Quinn, Rachel, Sam, Kurt, Puck, Blaine oczywiscie, Finn, Tina, Atrie'go tez świetnie śpiewa :)

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 10

Blaine, Santana i Rachel ;)

ocenił(a) serial na 8
Mistral_2

Jessie i Santana

Mistral_2

Artie, Blaine, Jessie, Puck, Santana