PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

uwielbiam GLEE :D :D :D :D :D

ocenił(a) serial na 9
nihooya

ja też , ale supernatural bardziej :D

ocenił(a) serial na 7
Ophra122

Glee rządzi xD
kurczę, weszłam chyba już na 10 dyskusji różnych seriali na filmwebie i ciągle ktoś wyskakuje ni z gruchy ni z pietruchy o supernatural, o co kaman? ;D

ocenił(a) serial na 10
Kelia

Nie wiem o co, czasami oglądam ten Supernatural, bo bywa zabawny. Ale aktorstwo i sens... nie lubie krytykować, ale słabe to jest. Dla mnie najbardziej wyczekiwanym serialem jest Glee, a obok Glee- Fringe :)

ocenił(a) serial na 6
nihooya

Glee jest THE BEST :))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 9
kaia2009

no właśnie aktorstwo w supernatural nie jest złe jest bardzo dobre , a serial ma sens tylko trzeba oglądać a nie obejrzeć jeden odcinek na 10 i krytykować dserial jest fenomenalny! , a gli jest oczywiścier świetne :)

ocenił(a) serial na 10
Ophra122

Oglądam Supernatural w miarę regularnie od dwóch lat, chociaż częściej z nudów i nie obraź się, ja raczej należę do osób, które powstrzymują się od krytyki na minus (wolę coś chwalić niż krytykować), ale główni bohaterowie bywają nieziemsko drewniani. Są przystojni, przyjemnie się na nich patrzy, ale nie oszukujmy się, Jared sobie radzi, ale Jensen powinien wziąć kilka dodatkowych lekcji aktorstwa, chyba, że tak świetnie gra kogoś, kto jest sztuczny.
No ale tu powinniśmy dyskutować o Glee, a Glee rządzi ostatnio niebezpiecznie moim życiem :)

ocenił(a) serial na 9
serialomaniaczka85

ok dyskutujmy o glee ;) szanuje twoje zdanie oczywiście i co do tego że Jared jest lepszym aktorem niż Jensen zgodze sie w zupełności , ale wiesz to też zależy co kto woli ja lubie i musicale i fantastyke , ale po prostu chyba bardziej ciagnie mnie do tych , że tak to nazwe zjawisk nadprzyrodzonych ;D

a wracając do glee bo o to chodzi to który odcinek podobał się wam najbardziej ? macie taki

ocenił(a) serial na 8
Ophra122

To ja pozwolę sobie odpowiedzieć, odnośnie ulubionego odcinka ;)
Pierwszej serii już prawię nie pamiętam, ale z drugiej, to zdecydowanie "Blame..." albo "Born...".
Lubię, gdy coś się dzieje ^^

ocenił(a) serial na 10
Gumabalonowa

Ja też już właściwie nie pamiętam pierwszego sezonu, jeśli chodzi o drugi to nie umiem wybrać między tymi trzema: Silly Love Songs, Original Song, Born This Way.

ocenił(a) serial na 8
serialomaniaczka85

"Original..." też lubię, głównie przez Klaine ^^

ocenił(a) serial na 9
Gumabalonowa

ja akurat nie mam ulubionych odcinków , al napewno nie kłamiecie xd