Czytelniczki amerykańskiego magazynu Glamour wybrały ,,Najseksowniejszych mężczyzn na świecie''
1. Robert Pattinson
2. Taylor Lautner
3. Johnny Depp
4. David Beckham
5. Zac Efron
...
20. Darren Criss (Blaine)
Dokładnie też się nie zgadzam że Pattison jako pierwsze miejsce zajął. Super,że Darren zajął 20 miejsce. Szkoda,że w rankingu nie ma Matta Lantera on jest bardzo przystojny.
Darren jest o niebo przystojniejszy od pattisona, który zazwyczaj wygląda jak żul spod sklepu, który się nie myje
Darren jest po protu boski. Te czarne loczki i do tego zielone oczy .... nie zapominając o czarującym uśmiechu. Uwielbiam oglądać jego wywiady. Jest radością czerwonego dywanu ;*
Serio Criss jest ideałem: wygląd, talent, nastawienie do fanów, do tego jeszcze skromny, a jak trzeba zwariowany. Czasem się zastanawiam czy on rzeczywiście jest człowiekiem.
Darren Criss 20 miejsce?!?!?!?!
Robert Pattinson 1?!?!?!
Taylor Lautner 2?!?!?!?!
ARE YOU FU KING KIDDING ME?!?!
no coz, nie zgadzam sie ;p , moze Depp i Beckham ok.. ale reszta??? zdecydowanie Criss ich przebija.. przeciez to nie chodzi tylko o buzie i cialo, przynajmniej ja tak uwazam.. :)
Pewnie czytelniczki Glamour nie wychodzą poza grupę wiekową 10-18, więc stąd mamy takich słitaśnych kawalerów z teen movies w czołówce rankingów ;)
AAAA Depp i Beckham to ja się zgadzam, ale z Efronem i Pattinsonem to NIEEEE!!!!! no za Lautnerem nie przepadam, ale ładny jest ;)
Magazyn "MAXIM"(Maxim HOT 100) przygotowuje co roku damską wersje podobnego rankingu.
- W roku 2013 roku 39 miejsce zajęła Lea Michele jako jedyna z obsady "Glee"
- W 2012 Lea Michele 14, Naya Rivera 27.
- W 2011. : Lea Michele miejsce 28, Naya Rivera 43.
Ale moim zdaniem takie rankingi to trochę pic na wodę(męskie i damskie), to są bardziej rankingi popularności. Na przykładzie obsady Glee, Lea jest największa gwiazdą serialu i to widać w tych rankingach.
Gdybym ja miał wybierać to Dianna Agron byłaby w pierwszej piątce co roku od kiedy Glee jest na antenie, a w rankingu MAXIM HOT jej w ogóle niema ;(