Więc co myślicie o tym że Sam z Brittany? Jak dla mnie, świetnie do siebie pasują. Ale jak na
złość, Sam znów zostanie z złamanym sercem, bo z tego co wiem, wpierdzieli im się Santana ;/.
Nie, kompletnie tego nie widzę. Lubię ich oboje, ale to jak głupi i głupszy(a). Brittany powinna zostać z Santanną (BTW, czemu w ogóle zerwały??) a Sam musi poszukać sobie nowej dziewczyny, now that Mercedes is out of picture...
cóż, santana zerwała z nią, bo zdradziła Britt z koleżanką ze studiów (santana zamiast nazywać rzeczy po imieniu, określiła to "wymianą energii"). po za tym męczył je związek na odległość. Santana jednocześnie zaznaczyła, że pomimo tego zerwania, nadal ją kocha
nie wiem czy to prawda, ale ktoś na fb napisał:
" Apparently Sam and Quinn you'll have sex, Brittany learns and ends with Sam. "
i nie wiem co myśleć ? :D
ee.. Santana jest fajna z Quinn.......a no, tylko, że ona nie jest lezbijką :)
Quinntana 4 ever ;) ale dziś Naya w wywiadzie mówiła, że z tego co jej wiadomo, ciągu dalszego z ich udziałem nie będzie...
Britt i Santana? Nie.... Nasuwają mi się postaci Pinky i Mózg...
Może to i lepiej. Santana zasługuje na kogoś lepszego. Może w NY znajdą jej dziewczynę z dwiema półkulami mózgowymi dla odmiany.
najlepsza para w tym serialu musicalowym bardzo duzo potencjal oraz chemie posiadaja ze soba. czekam tylko jak wezma slub zamieskzaja splodza syna i drzewo zasadza. a z snatana wgl nie rozumiem wgl nie wiedzialam ze one som razem? ;OOOO i ze tak dwie dziewczyny razem??? .. .. masakra ;// cHLOPAK + DZIEWCZYNA = NORMALNA RODZINA tyle ode mnie pozdrawiam fanow pary bram
Jakoś Bram mnie mało obchodzi. Sam ma już lepszą chemię z Blainersem, oczywiście jako przyjaciele, a Brittany już lepsze sceny ze swoim kotem. Może nie czuję tej pary, bo uwielbiam Santanę, nie wiem.
Poza tym, odnośnie Santana + Brittany to lubię to, ale Ryan nie umie/nie chce napisać czegoś sensownego dla tej pary, więc może być sobie Bram i fajnie by było jakby Santana znalazła sobie kogoś innego.