PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Brittany

ocenił(a) serial na 8

Brittany jest tak mocno przerysowaną postacią w Glee, przecież nie można być aż tak głupim, że według mnie jest najbardziej irytująca ze wszystkich postaci. Tak głupia, że to aż boli.

anne_black

zgadzam się. ogółem bardzo lubię glee ale postać brittany jest strasznie wkurzająca, niekiedy aż się nie chce wierzyć, że ktoś moze byc az tak durny i tępy.

ocenił(a) serial na 9
Leighton

A ja się nie zgadzam. Uwielbiam Brittany, jest bardzo zabawna w tej swojej głupocie i musi byc jakaś postać, która rozładowuje trochę napięcie.

ocenił(a) serial na 10
anne_black

Oj, to chyba niewiele w życiu widzieliście, skoro uważacie, że nie ma tak głupich ludzi jak Britt- wierzcie mi, są. A B jest bardzo urocza w tej swojej głupocie :)

ocenił(a) serial na 10
serialomaniaczka85

Zgadzam się. Brittany jest jedną z moich ulubionych postaci.

ocenił(a) serial na 8
kololok

ja też się zgadzam ! Jak można nie lubić Brittany ?

ocenił(a) serial na 10
zozol_3

ja też ją uwielbiam. może i jest nieco przerysowana ale! nie jest osamotniona w tym przerysowywaniu postaci. weźmy chociaż Sue, której jedyną uciechą życiową jest podśmiewywanie się z elfów na włosach Willa Schuestera... i ją też uwielbiam.

Britt jest przeurocza po prostu! uwielbiam jest teksty w stylu: "a wiesz że delfiny to rekiny geje?" :D

ocenił(a) serial na 6
kalemba

Britt irytująca? Nigdy w życiu, o każdej innej postaci z tego serialu można to powiedzieć, ale o mojej ukochanej Brittany?! Ona jest genialna, czasem sobie przypominam głupie teksty w jej wykonaniu, które padły w poprzednich odcinkach i za każdym razem mam ostrą pompę. Świetna jest!