Sugar i Jeo nie ma już od dłuższego czasu, a i Lauren jakoś nie widać... Znacie powody? Czy oni jeszcze wrócą?
Nie ma Sugar i Joe-go bo scenarzyści prawdopodobnie doszli do wniosku ze 12 osób w sali chóru to już tłum(jakoś wcześniej im to nie przeszkadzało, no tylko wcześniej nie mieliśmy wątków z NY). Ale na zawodach obecność wszystkich 12-stu członków chóru jest już niezbędna, wiec w odcinku 22-ich ich zobaczymy.
Co do Lauren, przecież odeszła w chóru na początku drugiego sezonu, w tym sezonie pojawiła się gościnnie z jednym odcinku i nie wiem dlaczego mielibyśmy ją dalej/częściej oglądać.
Może to zabrzmi trochę chamsko ale Lauren była tylko śmiesznym i fajnym dodatkiem do Pucka, a ze Pucka już niema...
Nie zgodze się. Lauren była zdecydowanie jedną z moich ulubionych postaci z drugiego sezonu. Super charakterystyczna, bardzo wyróżniałą się na tle pozostałej damskiej obsady i mogła dostać jakąś większą rolę w serialu. Bardzo mnie zdiwiło, że nie została na stałe jak Darren i Chord. Zwłaszcza, że chyba zżyła się obsadą, zwłaszcza podczas koncertów.
No mamy różne zdania na jej temat ;) Ale Chord tez "wyleciał" z obsady w 3-cim sezonie i tak jak Lauren miał już wogóle nie wracać, ale wrócił w połowie sezonu i został na dobre (teraz jest jedną z jaśniejszych postaci w tym sezonie) a dla Lauren już nie było miejsca (a znam wiele osób które (tak jak ty) chciałyby żeby wróciła) Miejsce osoby która "nie potrafi" śpiewać zostało już zajęte przez Sugar(bo Mika jednak zaliczam do tych śpiewających). Ja tak to widzę.