Myślicie, że jego obecność w ND będzie wyjaśniona? I co z jego relacją z Unique? Śpiewają razem Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band i ze zdjęć wynika, że tańczą przy (?) Let It Be... No więc jak? :D
Skąd ta plotka się wzięła? Stąd, że Ryder ma na kilku zdjęciach z kręcenia w Dalton krawat podobny do tych "warblersowych"? Wszyscy faceci z ND mieli podobne wtedy.
Czy jakieś inne źródło?
czyli?
Bo właśnie poszperałam trochę, mimo, że wątek Rydera mnie nie interesuje kompletnie, i jedyne co znalazłam to spekulacje na ten temat, które wzięły się właśnie ze względu na to, że niby Ryder ma podobny krawat jak Warblers przy okazji scen kręconych w Dalton. Owe spekulacje właśnie zostały ucięte po tym jak pojawiło się więcej zdjęć i okazało się, że wszyscy z ND mają podobne (a nie nawet identyczne) krawaty jak w Warblersi.
Zresztą nagle miałby sobie zmienić szkołę, bo miał takie "widzimisię"? Następnie wrócić po tygodniu? Zmiana szkoły to nie zmiana skarpetek, nie robi się tego kiedy chce ze względu na kaprys.
takich spoilerów na razie jeszcze nia ma , ale możliwe że jesli Ryder przejdzie do Warblersów to przez Uniuque :/
Dzisiaj przeczytałam taki SPOJLER, że Tina wybierze jako partnera na bal Sama, ponieważ z trójki kandydatów (Blaine'a, Ryder'a i Sama oczywiście) jest on "the least gay or Asian" xDD Czy ma to coś wspólnego z Unique? ;D
I jestem wściekła, bo w odcinku TITSWD, Tina "rzuci" Sama, a on na balu będzie tańczył z Penny, pielęgniarką.... ; ( (crazy Samtina fangirl xD). Wkurzające jest to, że być może Samtina miała pojawić się w tym sezonie, a Finn miał być z Penny, a śmierć Cory'ego musiała zmienić scenariusz, ale niestety Penny była tak ważną postacią, że musieli ją do kogoś wcisnąć....