Czy aktor Cory Monteith grajacy Finna , serio poszedl na odwyk i nie bedzie go w glee? czy to byl glupi zart ??
Niestety jest to prawda. Nie będzie go w 2 ostatnich odcinkach sezonu ale jego zniknięcie ma być wyjaśnione.
gorzej jak wyjdzie pozniej tak ze aktor nie wroci do serialu, bo chodz bedzie dluga przerwa to z tymi odwykami nic nigdy nie wiadomo...
ŻE CO PROSZĘ ?! no nie, kurde. znowu ? przecież poszedł na odwyk w wieku 19 lat. że też znowu go kurde wzięło...
Uuuu, czyżby pan Cory poszalał sobie z dragami? Najpierw biust Nayi, teraz to... chyba obsada Glee coraz bardziej " drapieżna" się robi :)
tak to jest jak zatrudnia sie osoby od 25 do 30 paru lat do grania licealistów...
Bezposrednio nic, ale mam wrażenie, że w aktorach rodzi się już lekkie załamanie w związku z popularnością.
Nie tyczy się za bardzo Moneitha, bo ten ma poblemy z ćpaniem od 13 roku życia.
Może jestem dziwna, ale nie uważam że powiększanie biustu to jakieś załamanie :D poza tym Naya zrobiła to już dosyć dawno.
z tego co czytałam to podobno Cory już próbuje 2 raz wyjść na prostą już kilka lat wcześniej był na odwyku i mu nie wyszło dalej brał więc teraz idzie drugi raz.
gorzej jak nie wyjdzie , posypie sie jako postac w serialu , beda probowali to jakos sklejac i wyjdzie papka gruzu...
Owszem był na odwyku w wieku 19lat jednak gdy wyszedł przestał brać narkotyki i z tego co mi wiadomo (co czytałam ) teraz poszedł na odwyk ponieważ jest uzależniony od jakiś leków. Według mnie nie wyglądał jak ćpun, nigdy nie przeczytałam gdzieś że mieli z nim problemy na planie, że jest niedysponowany czy coś, dlatego leki jak najbardziej pasują nawet
I do tego ciąża Heather :)
Ale w sumie ciesze się razem z nią ;) lubię ja jako tancerkę.
no to bedzie sie dzialo po wakacjach w glee... juz ja to widze co oni zrobia z 5 sezonem
Ale w sensie Glee? moze chodzi o to ze planuja ten spin-off , przeniosa fabule do nowego yorku i zmienia nazwe serialu. W koncu ciagniecie akcji w liceum zaczyna byc troche jak flaki z olejem.
Tak z innej beczki. Zastanawia mnie to czy Cory próbował coś kiedyś kręcić z Dianną. Wiadomo że nie wszyscy aktorzy się w sobie zakochują czy coś, ale oni oboje młodzie, ona piękna on przystojny, dobrze się rozumieli, i długo grali parę w serialu czyli pocałunki i przytulanie były( w serialu) dziwne że nic nie zaiskrzyło pomiędzy nimi a pomiędzy nim a Leą tak. Lea oczywiście też jest ładna i fajna, ale taka Dianna to marzenie większości facetów więc ciekawe czemu z nią nie spróbował. Może były jakieś plotki o domniemanym romansie Dianny i Coryego? Nie wiem tak jakoś nagle mnie naszło na taki temat.
o niczym takim nie słyszałam [a oglądam serial od 2o1o roku jakoś], ale możliwe, że na samym początku Glee były takie plotki, bo zawsze są. :D za to pamiętam jakieś zdjęcia i plotki o Diannie i Darrenie. ;d
wiem, że Darren powieedzał, że Dianna jest Anołem O o
i mają pełno fotek dziwnych :D znaczy w sumie normalnych, ale dziwnych :P
Z wywiadów wnioskuję, że oni oboje są po prostu trochę krejzi i dlatego mogli być blisko na planie :D Dianna coś tam kiedyś mówiła, że ona i Darren są dziwakami bo chodzą i przytulają ludzi itp. :D
bo Dianna jest aniołem, a Darren to słodziak i lubi mówić o innych miłe rzeczy :D piękna by była z nich para, a jakie dzieci...! :D
a plotki o Lei i Diannie są moim zdaniem przesadzone od początku do końca, szukanie sensacji.
Tak, zwłaszcza jak kiedyś Darren powiedział Diannie, że podłoży jej węże do butów... :D No śliczni by byli tacy raze, że nie wyobrażam sobie nawet tego :D
A co do Dianny i Lei to jak dla mnie zachowują się jak normalne przyjaciółki, wiadomo że kobietom się zdarza przytulać czy coś.
żartowniś! <zakochana ja>
to by była przesada, tyyyyle piękna!
no dokładnie, zwłaszcza, że chyba przez jakiś czas mieszkały razem. kobiety są bardziej 'czułe' w stosunku do przyjaciółek niz faceci. :)
To prawda że one się bardzo przyjaźniły tylko i wiadomo że dziewczyny jak się przyjaźnią to okazują sobie uczucia itp. ( mnie i moją przyjaciółkę też poniektórzy chyba uważali za jakieś lesbijki, bo wszędzie chodziłyśmy razem, jak jednej nie było to i drugiej i ciągle razem wszędzie, oczywiście obie mamy chłopaków ale mniejsza, jednak my aż tak nie okazywałyśmy sobie uczuć,) Po prostu Lea i Dianna lubią się przytulać trzymać za ręce, słodko się do siebie uśmiechać, szkoda że teraz już ze sobą tak kontaktu nie utrzymują
Cory jest na odwyku, udał się na niego z własne woli i wydaje mi się, że to jest szybka decyzja. Znaczy chwycił go jakiś kryzys i doszedł do wniosku, że za bardzo mi się spodobało branie tabletek(znowu) i to chyba zapobiegawcze bardziej. W sumie mam taką nadzieję.
Diane to chyba już ze wszystkimi z "Glee" paringowali( aczkolwiek Achele wymknęło się spod kontroli moim zdaniem). z tego co obserwują to Lady Di jest singielką. Z kolei Darren ma tą swoją dupę, która nawet coś tam kręci i robi fajne rzeczy w życiu.
Naya Rivera jest z tym najsłabszym scenarzystą z Glee Matthew Hodgsonem, i kurde nie słyszałam o tych jej nowych cyckach, no ale wylane.
HeMo- no tumblr szalał ostatnio o ciązy HeMo, ale bardziej o odwyku Coryego i rudych włosach Di, sooo;D
Piąty sezon to będzie cd. tego samego roku. W sensie Rach i Kurt będą cały czas na pierwszym roku. Z tego co wiem to regionals będą w ostatnim odcinku sooo. Albo dadzą du*y i przegrają, albo serio ploteczki się sprawdzą.
jak singielką skoro Di ma chłopaka ?? O o a w ogóle to dziwnie w tych włosach wygląda :P
Wygląda starzej, moim zdaniem najlepiej jej w krótkich blond;D ma jakiegoś nowego już? Dzizas;)
Z nowych cycków Nayi to nawet w serialu żartowali przecież :D Różnica jest ogromnie widoczna :P
Lea i Cory dalej sa razem, ona sie wypowiadała, że go wspiera, że bedzie przy nim i w ogóle. :D
Skoro piszemy o "skandalach" to podobno HeMo też miała zrobione cycki, że o jej nagich zdjęciach, które wyciekły online nie wspomnę :D
Chyba Naya ma już innego chłopaka:
justjared. com/2013/04/10/ naya-rivera-big-sean-new-couple-alert/ ?ref=topposts
Tańczyła też na rurze :P
http://perezhilton.com/2012-05-17-naya-rivera-santana-glee-pole-dancing-video#.U Wrnu0oQViw
Były ostatni jakieś plotki o tym, że Colfer kogoś ma, ale jakoś nie podłapałam kogo. Swoją drogą spora część obsady glee jest bardzo tajemnicza na temat swoi wybranków/nek.
Co do Diany to już długo krążą plotki o tym że woli dziewczęta. Podczas jedego z koncertów gdy wykonywali "Born this way" Diana miała na sobie koszulkę z napisem "Likes Girls".
A Darren niech mówi co chce, ale dla mnie jest gejem przez wielkie "G".
Co do Darrena to nie bez powodu mówią o nim the gayest straight man alive, ale tak naprawdę to jest hetero, przynajmniej oficjalnie.
A co do Diany to przez tą koszulkę solidaryzowała się z innymi podczas dnia "ujawniania się", to nie deklaracja.
ALE ONA MA CHŁOPAKA!!! :P a sama gdzieś pisała (nie pamiętam gdzie i teraz tego nie znajdę), że ona założyła tę koszulkę, by pokazać, że nie ma nic do homo itd. i, że to toleruje :/
Ricky Martin też miał dużo dziewczyn ;) Poza tym zawsze mnie intrygowała jej niesamowita przyjaźń z Crissem Coflerem. Typowy homo-sojusz. :) Gdyby to było prawdą, Dianna byłą by najpiękniejszą lesbijką na świecie.
Cory udał się na odwyk z własnej woli, z powodu UZALEŻNIENIA od "LEKÓW/SUBSTANCJI" !! NIE OD NARKOTYKÓW !! On nie jest ćpunem (może w młodości miał takie problemy ale jak by teraz je miał to już dawno by wyleciał z Glee na zbity pysk i na pewno Lea Michele by z nim nie była, na pewno by z nim nie mieszkała i nie prowadziła wspólnego życia) prawdopodobnie chodzi tu o uzależnienie o leków, środków nasennych czy coś takiego, i pewnie z powodów zdrowotnych Cory postanowił coś z tym zrobić, i wielki szacun mu za to.
Do Glee na bank wróci.
jak juz odpowiadasz na moj post , to czytaj uważnie nie napisalem ze od narkotyków... po drugie w imieniu wszytskich dziekujemy ze raczyles nas uswiadomic , co jak nie zauwazyles zrobilo juz iles tam osob przed toba.
oj przeczytałem uważnie. U ciebie nie ale w NIELICZNYCH odpowiedziach które przeczytałem było 'coś' o narkotykach i ćpaniu. I miałem po prostu ochotę napisać co na ten temat sądzę i wiem bez zakładania nowego na forum.
A co do uświadamiania, to przekaż wszystkim że jestem zawsze do usług skoro mówisz w ich imieniu ;)