Od jakiegoś czasu wśród fanów Glee toczy się dyskusja o Chrisie i Darrenie, a mianowicie, że zachowują się względem siebie dziwnie. Rzadko kiedy uczęszczają na te same imprezy (choćby niedawne TCA) i udzielają zbiorowych wywiadów.
Zaczęto podejrzewać, że albo się kochają, albo nienawidzą, jeden zazdrości drugiemu.
Osobiście jestem daleka od spekulacji, ale myślę, że coś rzeczywiście jest na rzeczy, ale w sensie, że przeszkadza im ta cała "sława" Klaine (dla Chrisa bardziej) i to po prostu reakcja obronna. Niektórzy fani potrafią zajść za skórę, przykładem pogróżki do Granta :) A wy jak myślicie? Może fani doszukują się dziury w całym.
Kochają ?Myslę ze to mało prawdopodobne , niestety :((
Ale czy Darren nie ma dziewczyny ?
To coś jak z Dianną i Leą było że wszyscy mówili że one się kochają itp, one się z tego śmiały i mówiły że są " tylko bliskimi przyjaciółkami" bo takimi były a teraz nawet nie wiadomo czy kontakt ze sobą utrzymują, żadnych wspólnych zdjęć ani nic...
Mi się np wydaje że w dużej mierze to się przyczyniło do "zmniejszenia" przyjaźni Lei i Dianny i ograniczenia ich kontaktów., ( w sumie nie znamy ich życia prywatnego i nie wiemy jak to wygląda może ze sobą piszą itp) ale chodzi o to że nie ma już tylu zdjęć razem a właściwie żadnych wyjść i wspólnych zdjęć/ Ludzie też bardzo naciskali na Achele, pytali Lei jak była gdzieś z Corym " Gdzie jest Dianna?" albo Czy gdyby mogła zmienić orientacje seksulaną Rachel to czy była z Quinn" ito wiadomo że takie rzeczy wkurzają, chociaż z tego co widziałam to one podeszły do wszystkiego z luzem były artykuły " wszyscy myślą że jestem w związku z Leą" albo z " Dianną" i one tam mówią że np Dianna jest piękna i dlaczego nie można przytulać swojego przyjaciela itp.
Jezu, to prawda;D Achele żyje własnym życiem;) prawdą jest, że były bliskimi przyjaciółkami, ale fandom rządzi się własnymi prawami;D prawdą jest też że było więcej "shiperrów" Achele niż Monchele;) Dianna kiedyś powiedziała, że "spoko, że myślą, że jestem z Leą ona jest piękna";) a co do Darrena i Chrisa: Darren ma dziewczynę i jest hetero. Chris ma chłopaka i jest homo;D tyle. Chris się wypowiadał, że są z Darrenem kolegami z planu, po zakończeniu zdjęć rozchodzą się w inne strony. Tyle, że w Glee widoczne jest załamywanie się realnego życia i życia bohaterów. Podobnie było z Heather Morris i Nayą;) były przyjaciółkami ale fanatyczny wręcz fandom zrypał. Teraz z kolei dostrzegam coraz więcej Rivergron;)
Darren ma dziewczynę i są razem od kilku lat, a Chris ma chłopaka. Ale coś w tym jest kiedyś przyłapano Darrena w takiej samej koszulce jaką nosił kilka dni wcześniej Colfer i wątpię że był to zbieg okoliczności. A co do fanów Klaine ...
Oto wypowiedź Colfera w ostatnim wywiadzie:
"D:Jak myślisz czego chcą fani od tego związku?
Chris:Zasadniczo – im więcej jest Klaine tym lepiej. Jeśli są odcinki, gdzie skupiamy się na Klaine, to może spać spokojnie, wiedząc że nikt nie chce nas zabić. Ale kiedy tylko w tym związku robi się przerwa, to musimy zamykać drzwi na cztery spusty, bo fani szaleją."
Wiesz, jacy są fani... Nie wiadomo czy Darren ma dziewczynę, ale wiadomo, że Chris ma chłopaka i mimo to fani myślą, że prawdopodobne :)
Przecież Darren nie zerwał z Mią :O Nawet plotki chodziły że chcą się pobrać .Co do fanów to naprawdę Klaine i CrissColfer ma najbardziej upierdliwych fanów . Tu ktoś się odezwie zacznie gadać że odcinek nie miała sensu bo Klaine nie było , albo np zaczynają sie wojny shipów Klaine na Finchel itp naciskają też na Darrena czy Chrisa.. . Sama należę do shipu Klaine ale bez przesady . Racja coś na rzeczy jest po słynnym pocałunku z 2 s było mnóstwo wywiadów zdjęć itp teraz to naprawdę jak by się unikali . Może zazdroszczą sobie czegoś no proszę każdy komuś zazdrości tylko czy to by było powodem ? Nie sadzę.. Może coś się stało nie wiadomo
Chris też wypowiedział się na temat CrissColfer i to krótko "CrissColfer isn't real" -Więc moim zdanie powinni dać spokój bo może byli przyjaciółmi ,a przez tych cholernych fanów przestali ...
Mam takie samo stanowisko w tej sprawie.
Nigdzie nie napisałam, że z nią zerwał, ale też nie ma żadnego oficjalnego potwierdzenia.
Raczej są wszystkie zdjęcie w restauracji teraz z promowania książki gdzie się tak słodko uśmiechał . N apewno sa razem to już jest za bardzo oczywiste . Może i nie ma ale tak jak u Chrisa na zdj to widać , czy musi być oficjalne potwierdzenie że ktoś jest para? No w sumie wracając do CrissColfer nie było NIGDY potwierdzeni,a a i tak uważali że są para . Jednak myśle że są te zdjęcie ostatnie no i plotki o oświadczynach . Wiesz jak to jest :]
Btw Will jest taki słodki :D
Przecież był wywiad z Chrisem niedawno i powiedział, że w żadnym razie nie nienawidzi się z Darrenem, że są przyjaciółmi, tyle tylko że niektórzy fani nie rozróżniają fikcji od rzeczywistości. Z Willem przechadzał się po Paryżu trzymając go za rękę, a Darren jest z Mią od kilku lat - jeszcze kiedy nie był w Glee - i ona dostawała okropne cięgi od 'fanów', zresztą tak samo było z Willem. Darren też przy okazji promowania "Girl Most Likely" i swojej trasy koncertowej dał wywiad w radiu, gdzie oficjalnie powiedział, że ma dziewczynę i że jest piękna i strasznie na niej odbiła się jego sława [np. obelgi na Twitterze, jakiegoś typu stalking i inne chore i niemiłe akcje]. Dodatkowo do tego doszedł wywiad do jakiegoś magazynu [nie pamiętam tytułu] żeby podkreślić fakt, że Darren jest hetero. Ogólnie oboje z Chrisem mają tego dość i zaczęli mówić, że nie ma czegoś takiego jak CrissCofler, że tylko się przyjaźnią, ale ci ludzie nie rozumieją i uważają nadal ich za zakochaną parę. Niby im więcej zaprzeczają, tym bardziej to jest prawdziwe etc. No nic do nich nie trafia. :/ Przez to Chris już z Darrenem tak często nie pozuje, bo co się jakaś ich fotka pokazała, to od razu było "OMG, TO JEST MIŁOŚĆ". Dlatego pewnie jakaś ilość wspólnych występów i wypadów jest ograniczona. Inna sprawa, że to jest przegięcie i ludzi, którzy tak się zachowują [stalking, natarczywość wobec swoich idoli] nie są dla mnie żadnymi fanami. Dla nich nic nie jest ważniejsze od chorej wizji CrissCoflera - nawet szczęście Chrisa i Darrena... :/