PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46509
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

promo:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U7QMP5n8Wlw

osobiście nie mogę się doczekać tego odcinka i wysłuchania całego coveru Ellie Goulding! uwielbiam jej piosenki, ale nigdy bym nie pomyślała, że je usłyszę w Glee. :)

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

z tymi wszystkimi głosami w we've got tonight to trochę przesadziłaś, bo to jednak jest piosenka finchel a pozostałe pary musiały się zadowolić jakimiś okruszkami tekstu

raven46

dobre i to, akurat np. Santana nawet okruszkiem tekstu jest w stanie ukraść piosenkę głównej parze. :D

yootsuu

SPOILER SPOILER

Quinn i Santana oraz Kurt i Blaine - jak narazie wiemy że te pary idą "na całość" O_o

beeti95

oo. ;D A skąd ta wiadomość ?

klaudia041

Na jakiejs stronie Glee :) chyba glee wikia a źródłem ich informacji był gleek out brasil co jest podobno srawdzone :)

beeti95

Finchel zapewne też ;D

ocenił(a) serial na 7
Negacja

Dokładnie Quinn i Santana pójdą na całość czyli będzie ciekawie

alunia_kiss

a skąd to wiecie? :D Masz jakiś link, czy coś ? ; ]

ocenił(a) serial na 7
klaudia041

"other couple that will “go all the way” on 4x14… Santana and Quinn"
To wyczytałam w spoilerach na jednym forum poświęconym Glee na fb chyba, ale skąd ta informacja pochodzi dokładnie nie wiem może z twittera czy coś.

alunia_kiss

A ok, dzięki . ; ]

yootsuu

Kolejna informacja też podobno ze sprawdzonego źródła Glee brzmi tak : "We won't see any of the couples kissing or doing anything at the hotel, just the post-sex talk.", czyli że nie zobaczymy nawet pocałunków par idących na całość :/

ocenił(a) serial na 10
beeti95

przecież to glee, więc można było się tego spodziewać. wszystkim zdziwionym podpowiadam, że ryan powiedział kiedyś, że fox nie cenzuruje scenariusza, ale przypomina mu, że serial oglądają także dzieci, więc to, co pokazują musi być dostosowane również do nich. dlatego właśnie w trzecim sezonie nie zobaczyliśmy, chociaż podobno zostały nakręcone, prawdziwych scen miłosnych klaine i finchel

ocenił(a) serial na 7
raven46

Też czytałam że nie pokażą takich scen, aczkolwiek czytałam gdzieś ze Quinn ma być w staniku. Ale np. pocałunek by mogli pokazać, chyba w poprzednich sezonach były jakieś pocałunki Brittany i Santany więc nie widzę przeszkód żeby pokazać pocałunek Quinn i Santany czy Klaine. To nic takiego mówię oczywiście o zwykłym pocałunku.

ocenił(a) serial na 8
beeti95

to o co chodziło z tym, że Quinn pocałuje Santanę skoro tego nie mają pokazać ??

ocenił(a) serial na 8
elvis55

hihihihii
http://www.youtube.com/watch?v=ITkz3k94_Bs
http://www.youtube.com/watch?v=2DI1v-rhqrc
http://www.youtube.com/watch?v=buUTbmnaWP4

Mi się nie bardzo podoba pomysł z pocałunkiem Q&S no dajcie spokój!

ocenił(a) serial na 10
plistek43

FINCHEEEL <3 jaraaam się *.*

elvis55

Nie wiem może Ryan Murphy zatrolował :D

beeti95

w sumie to czasami jego spoilery i zapowiedzi się nie sprawdzały, w poprzednim sezonie np. nakręcili tę scenę ze ślubu, gdzie Q. mówi, że R. popełnia błąd, wychodząc za Finna i odchodzi. w ostatecznej wersji odcinka jej nie dali. dlatego ja tam podchodzę z rezerwą do tych wszystkich wiadomości. :D

scen erotycznych nie będzie, to wiadomo, może ew. pocałunek i urwanie sceny z muzyczką w tle, coś jak w tym odcinku z poprzedniego sezonu po musicalu.

ocenił(a) serial na 10
elvis55

może pocałunku nie będzie, wiadomo natomiast, że to quinn ma zacząć flirtować z santaną, a resztę trzeba będzie sobie dopowiedzieć jak to często bywa w glee

ocenił(a) serial na 8
yootsuu

a tu taka "miła" pogawędka Quinn i Santany :D
http://walkingonsunshine-.tumblr.com/post/42979873943

ocenił(a) serial na 7
elvis55

Spoiler:
"Quinn le dice a Santana que luce increible con su vestido y le toca el brazo.
.Luego cuando bailan lento le dice que le gusta bailar lento con una chica"
"La charla post sexo tiene que ver con la experimentacion.
.Quinn dice que probablemente no vuelve a hacerlo.
.Se muestran tapadas, en la cama. pero no estan abrazadas ni nada. solo una a cada extremo.
.Aparentemente lo hacen dos veces " Niestety po hiszpańsku. Ale chodzi tutaj mniej więcej o to że " Quinn powie Santanie że ta wygląda niesamowicie w sukni i dotknie jej ramienia, kiedy będą tańczyć powoli Q powie że lubi tańczyć wolny taniec z dziewczyną. Rozmowa po sexie ma być czymś w sensie eksperymentu? Quinn prawdopodobnie nie będzie chciała robić tego ponownie, nie będą do siebie przytulone w łóżku ani nic tylko jedna będzie leżeć na jednym końcu łóżka a druga na drugim, robią to dwa razy?" Sorki ale nie znam za dobrze hiszpańskiego a translator też tak dziwnie to tłumaczy

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

ale jazda! :P

ocenił(a) serial na 7
elvis55

Nawet podobno zrobią to dwa razy. Tutaj znalazłam to po angielsku będzie łatwiej zrozumieć niż z tego hiszpańskiego.:

Santana was waving to Brittany, but Sam was there waving back, too. It wasn’t a happy wave, I’d say more awkward but it’s subjective and open to interpretation.

Every time Santana says something crappy about Valentine’s Day and/or the wedding, they make sure to show she’s watching Bram.

Quinn tells Santana she looks good in her dress and touches her arm. Then when they are dancing, she tells Santana she likes slow dancing with a girl.

The after-sex talk is all about experimenting. Quinn says she’ll probably never do it again, but sees why college girls do it. Santana says she’s grateful for experimenting college girls.

They are shown covered in bed together, but at different ends of the bed and not cuddling or anything.

Quinn asks what’s next. Santana gives her the option of a repeat and Quinn takes it (Smiling and putting her water bottle down). They don’t show the execution.

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

no! nie wiem skąd mu ten pomysł do głowy trzasnął :v :P

alunia_kiss

Ja znalazlam niektóre z tego po angielsku :) :
"Santana was waving to Brittany, but Sam was there waving back, too. It wasn't a happy wave, I'd say more awkward but it's subjective and open to interpretation.

Every time Santana says something crappy about Valentine's Day and/or the wedding, they make sure to show she's watching Bram.

Quinn tells Santana she looks good in her dress and touches her arm. Then when they are dancing, she tells Santana she likes slow dancing with a girl.

Santana realizes Quinn is flirting when Quinn brushes her arm after complimenting her dress. But no, that moment and the slow dance talk are it. Besides their bitch fest about weddings after Santana waves at Brittany and Sam.

We Got Tonight plays during the slow dance, then they are shown goofing around down the hall to their room where they sing their lines before going inside.

The after-sex talk is all about experimenting. Quinn says she'll probably never do it again, but sees why college girls do it. Santana says she's grateful for experimenting college girls.

They are shown covered in bed together, but at different ends of the bed and not cuddling or anything.

Quinn asks what's next. Santana gives her the option of a repeat and Quinn takes it (Smiling and putting her water bottle down). They don't show the execution.

Bram interactions: Legs on his lap in the choir room, cuddling in church, having a blast dancing, slow dancing.

Rachel and Finn have sex, Rachel runs off before Finn wakes up.

The shocker is Rachel taking the pregnancy test."

Czyli, że z Quinn lesbijki raczej nie zrobią, bo chciala poeksperymentować tylko jako studentka ;)
A Rachel robi sobie test ciążowy Oo, ale wydaje mi się że w ciąży jak już będzie Emma bo w promo trzyma się za brzuch :D

beeti95

A widzę że już wcześniej było. Sorka nie widziałam :P