PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Glee Project

ocenił(a) serial na 7

Czy wiadomo może czy Ryan zdecydował się dołączyć któreś z nich do obsady, jakiś mini
epizodzik? Niektórzy byli wspaniali, niesamowici po prostu (zarówno z 1 jak i 2 sezonu)

ma ktoś pomysł, gdzie można obejrzeć online? zwłaszcza 1 sezon, na pewno kiedyś się dało, bo
pamiętam, że oglądałam bezpośrednio z jakiejś strony

ocenił(a) serial na 8
tolerancja91

Glee Project jest świetne.Szkoda tylko,że nie ma napisów i nie wszystkie odcinki da się obejrzeć.
http://www.free-tv-video-online.me/internet/the_glee_project/season_1.html
ja tu też oglądałam,ale niektórych nie ma odcinków.Ale tak to ok.

tolerancja91

Ali Stroker ma dołączyć do obsady jako Betty, siostrzenica Emmy- mają ją powiązać z Artiem czy jakos tak ;)Pojawi sie po raz pierwszy bodajże w odcinku "I do" na slubie Wemmy.

ocenił(a) serial na 7
tolerancja91

To świetnie, że będzie Ali, chociaż nie jestem fanką jej wokalu.

Mi się marzy Cameron i Marissa z 1. Byli po prostu świetni i mieli piękne głosy, ciekawe osobowości. Z 2. chciałabym, żeby pojawiła się Shanna i Lily. Lubiłam też Aylin i wykony Charliego, bo wprowadzał coś innego w swoich wersjach - jego Fix you, wow :D

tolerancja91

Kurczę, oh, Marissa! Kochałam dziewczynę, chyba najbardziej ze wszystkich. Cameron był śmieszny, miał fajny głos, tylko ten jego styl hipstera nie za bardzo mi podchodził. Chociaż zawsze żal mi było biedaka, bo z Teksasu :(

ocenił(a) serial na 7
ciotkaEliza

Marissa nie powinna była odpaść! Ryan chyba po prostu nie miał na nią pomysłu, skoro wolał Alexa (no tak, trans to wątek który przyciągnie publiczność, to nic że chłopak jestt mega irytujący i ma okropny wokal) czy nawet Camerona, który nie był aż tak dobry jak Marissa, a poza tym sam zrezygnował w kolejnym odcinku. ;/ Zresztą z całą sympatią dla Hanny czy Lindsay - nie były takie świetne jak Marissa. Ehhh... tak bardzo bym chciała ją zobaczyć, chociaż w jednej scenie. Obojętnie, może być w drużynie przeciwnej na regionalnych - chociaż te zespoły są zawsze tak dobrane, że jedynym przeciwnikiem byli Warblersi, (wcześniej Vocal Adrenaline) a reszta to była jakaś totalna pomyłka wyciągnięta z kapelusza... Ciekawe czy twórcy planują wystawić jakiś godnych przeciwników dla ND