PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46551
6,8 11 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Grant i Damian

ocenił(a) serial na 10

Czy w 4 sezonie pojawią się Grant Gustin (Sebastian) i Damian McGinty (Rory)?

ocenił(a) serial na 8
StraciatellaxD

Rory- nie (oficjalnie), co do Sebastiana nic nie było mówione, więc pewnie wróci na zawody regionalne.

ocenił(a) serial na 8
jestem_super

Damian miał kiepską postać Alex czy Samuel o wiele lepsze

ocenił(a) serial na 8
naomi.clark

Postać Damiana była najlepsza! Rory był cudowny, po prostu uroczy, nie dało się go nie lubić :) Samuel też jest świetny, ale Alexa nie cierpię. Postać niepotrzebna i w dodatku lekko przyprawia o wymioty.

ocenił(a) serial na 8
kropkaaa

Dla mnie wątki Rory'ego były tak mało znaczące, że oprócz jego walki o Sugar to w sumie nic nie pamiętam świewał gdzieś z tyłu mało dali sie rozwinąc tej postaci

ocenił(a) serial na 10
naomi.clark

Damian-Rory jest zdecydowanie lepszy niż Alex-Wade. Wade w ogóle nie powinien się przenosić do McKinley i dołączać do ND. Chyba, że robi za druga Mercedes, w taki czy inny sposób.

ocenił(a) serial na 6
StraciatellaxD

Mnie raczej ciekawi, co z Lindsay! Przecież to ona powinna być Nową Rachel! Wykreowali taką ciekawą postać psychogirl i co, porzucają ją ot tak?

StraciatellaxD

Ale z tego co wiem, Rory ma powrócić, bodajże na odcinek ze świętem Dziękczynienia.
Co do odpowiedzi to może i jego wątek był nudny, ale sam bohater ma przepiękny głos :)

ocenił(a) serial na 10
ciotkaEliza

Tak, Ryan tweetował, że Damian będzie w tym właśnie 'dziękczynnym' odcinku :)

ocenił(a) serial na 10
StraciatellaxD

Co do Granta nie wiadomo czy wróci, co za tym idzie czy wróci Sebastian. Niemniej jesli Sebastian miałby wrócić tylko po to by znów startować do Blaine'a to lepiej, żeby go w ogóle nie było.

Ingrid_Fox

Czytałam w oficjalnych spojlerach (jeszcze w czerwcu) że Warblersi z Sebastianem na czele będą na 100%. Nie wiadomo tylko jeszcze, kiedy się pojawią.

ocenił(a) serial na 10
ciotkaEliza

Warblersi tak, ale czy Sebastian to nie wiem. Warblersi pewnie wrócą na zawody, pytanie czy będzie ich więcej. Niech wracają z Nickiem i Jeffem :)