PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Będzie odcinek poświęcony whitney houston jak ostatnio o majkelu ?

Marko81

myślę [i mam nadzieję], że są na to szanse w kolejnym sezonie :) zasługuje na to bardziej niż Madonna na kolejny odcinek...

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

jestem za :) obejrzałabym z wielka chęcią, przedsmak juz niedlugo w Walentynkowym - Mercedes - i kultowa piosenka .. sluchalam ,ladnie jej to wyszlo :)

ocenił(a) serial na 10
maga89

Ej, ale oni jednak nie będą przerabiać tego 13 odcinka, no nie? Bo pomimo tego, że Whitney zasługuje na swój epizod, to wolę, aby mi nie poobcinali walentynek :<

Chimcharo

nie, chcą tylko zrobić coś w stylu wspomnienia o tym na początku, może po prostu zwykła dedykacja... bo już odcinek nakręcili, nie ma czasu na to ;)

maga89

No mercedes ma tak samo zajebisty głos jak whitney:) i fajnie jej wyszła piosenka i looke to you :D

ocenił(a) serial na 7
Marko81

Nie sądzę. Mercedes śpiewała już dwie piosenki Whitney, a nigdy nie było o niej tak dużo mowa, jak o Michaelu, czy Madonnie. Poza tym, powinni się skupić na podnoszeniu poziomu serialu, zamiast na poświęcaniu odcinków artystom lub dawania gwiazdom epizodowych ról. Choć na powrót Kristin nie narzekałabym.

ocenił(a) serial na 7
Marko81

Ja nie chcę

ocenił(a) serial na 7
kaczy_dziup

Ja również. Nie przepadam za WH. Wolałbym odcinek poświęcony, tak jak ktoś kiedyś na forum wspomniał, Abbie, Beatlesom bądź Eltonowi. Piosenki Disneya też byłyby dobre xD Odcinek utrzymany w takim komediowo-bajkowym stylu. Madonna swój odcinek już miała, więc lepiej by było nie marnować czasu antenowego na nią kolejny raz.

Marko81

Chciałabym aby powstał taki odcinek. Nie mówię tego ze względu na to, że Whitney nie żyje. Po prostu nie przepadam za postacią Mercedes, ale uwielbiam głos Amber, mogłaby się tutaj naprawdę wykazać. Lea też dałaby radę wykonać niektóre piosenki, mogłoby być ciekawie.

ocenił(a) serial na 7
Lili89

a reszta? Męskie głosy ?

kaczy_dziup

I tak nie w każdym odcinku wszyscy śpiewają więc tu też nie muszą. Choć marzy mi się duet Kurt+Puck z piosenką " I wanna dance with somebody" :D
W ogóle marzy mi się duet Kurt+ Puck, w ogóle Puck coś się ostatnio nie wykazuje :/

kaczy_dziup

...w tym właśnie problem. ja bym chciała odcinek zarówno o Whitney, Abbie, Beatlesach, jak i o Eltonie, Mercurym, piosenkami Disneya, żeby więcej osób mogło się wykazać. ;)

ocenił(a) serial na 10
Marko81

Mercedes zaśpiewa jutro w Glee piosenkę Whitney "I will always love you" :D nie mogę się doczekać!

littlemonsterlg

http://www.youtube.com/watch?v=U-Rhscx_Lbs tu masz tą piosenke :]