Jestem za, bardzo za. Adam jest przesłodki i ma cudowny akcent. Kurt zasługuje na trochę szczęścia
:3
Też uważam, że Adam jest uroczy. Jestem za, aby się kilka razy spotkali, ale raczej już jest pewne, że nic z tego nie będzie skoro już w 4x14-15 odc. ma wrócić Klaine :) i tego się już nie mogę doczekać. PLS HURRY!
a właśnie, że nie wiadomo, czy klaine do siebie wrócą. fakt w 14 odc. będziemy mieli scenę w samochodzie i we've got tonight. w 15 come what may na dachu w nowym jorku. ale też jest powiedziane, że kurt będzie rozdarty pomiędzy blaine'm i adamem. ale nie wiadomo jeszcze którego wybierze. to znaczy wiadomo, że ostatecznie on i blaine będą razem, ale może jeszcze nie teraz. fakt, że sam ryan napisał o scenie w samochodzie i upublicznił kartkę scenariusza z come what may sprawia, że jestem podejrzliwy. może on chce, żebyśmy wierzyli, że klaine wrócą, a tymczasem kurt wybierze adama. kocham klaine, ale chwilowo staram się nie dać ponieść się emocjom.
zresztą polubiłem adama i jak dla mnie może jeszcze przez trochę pobyć w glee. jest naprawdę czarujący a jego akcent jest powalający. amerykańscy fani ochrzcili ich kadam. także kadam nie przeszkadza mi, dopóki nie przekreśli klaine na zawsze, a na to klainersi nie pozwolą ryanowi. ciekawe, czy ryan dotrzyma słowa i kurt mając 21 lat ożeni się.
Klaine są engame, chociażby dlatego, że sam Ryan ich kocha. Nie ma nawet mowy żeby do siebie nie wrócili :)
Ryan jeszcze przed "The Break-up" napisał na twitterze, że Klaine do siebie wróci jeszcze w tym sezonie i określił ich mianem "FOREVER"- podobnie jak Fabbery, Finchel i Brittana.
oj tam oj tam... wyjdzie za mąż, weźmie ślub, ożeni się. jak zwał tak zwał, ale wiadomo o co chodzi.
glee musiałoby potrwać jeszcze przynajmniej dwa sezony jeżeli mielibyśmy zobaczyć ślub klaine, bo oczywiście kurt wyjdzie za blaine'a i co do tego nie powinno być żadnych wątpliwości
Też mi się Adam podoba.Wiadomo,że nic z tego nie będzie,ale chciałabym,żeby się trochę pospotykali. Adam racja jest uroczy;)
ja go nie lubię i nie podoba mi się, KLAINE FOREVER ! ale jakoś ogólnie go nie kupuję, nie wiem czemu , może trzeba go lepiej poznać, nie wiem, pałam niechęcią odkąd przeczytałam, że Kurt będzie miał kogoś nowego, a w ogóle są ploty, że Adam ma być na stałe w 5 sezonie i co on ma tam robić ? bo załóżmy, że Klaine do siebie wróci i będzie razem w NY, więc ... ?
Serio ma być podobno w 5 sezonie?No to też nie wiem co by robił tam na stałe.Pewne jest to na ok 99% bo nic w Glee nigdy nie jest pewne;) że Klaine będzie na pewno i powróci i się cieszę<3 to może właśnie Adam będzie chciała odbić Kurta?
Adam może być,mi nie przeszkadza,fajny jest i mi się podoba.Jakoś go polubiłam.Tylko niech nie psuje Klaine jeśli będą razem.Bo jeśli to prawda z Adamem w 5 sezonie na stałe,to moja teoria jest taka.
chyba , że mu zrobią osobny storyline i Kadam będą tylko przyjaciółmi, bo nawet sam Oliver się wypowiadał, że chciałby Klaine'a jako romance i Kadama jako friendship, więc tak by mogło być, niech tylko Murphy nie kombinuje
Tak,tak też mogłoby być.Też jest to ciekawy pomysł przyznam.Bo niby dlaczego dwóch gejów nie może się przyjaznić?Była bym jak najbardziej za.Tylko niech Kadam popróbuje coś;) hehe chciałabym.A potem wielki comeback Klaine.Na nich czekam tylko.
Bo uważam,że Finchel lepiej osobno(choć ich nie trawie,razem i osobno),A chociaż Brittane uwielbiam to teraz jak Britt 'poślubiła'Sama i z nim jest to jakoś nie wiem,starciłam wiarę w ich związek.A szkoda bardzo.Bo teraz według mnie Brittany jest 100% bi.
ja Klaine'a chcę strasznie ale denerwuje mnie Kurt i jego zachowanie wobec Blaine'a i trochę na niego nie zasługuje , ale to moje zdanie, chociaż jakby wrócili do siebie i byli tacy słodcy jak 2 sezonie to byłabym w siódmym niebie , Finchel było spoko w 3 sezonie bo wtedy uważałam, że jak Finn jest z Rachel to dzieje się najmniejsze zło, a teraz kocham Finna a Rachel powinni otruć , natomiast Brittany nie trawię bo nie lubię Britt i jest za durna i za brzydka dla Santany i powinna sobie znaleźć kogoś lepszego, ale oczywiście tak czy tak będzie z Britt