PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46515
6,8 11 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Kurt&Adam

ocenił(a) serial na 10

Jestem za, bardzo za. Adam jest przesłodki i ma cudowny akcent. Kurt zasługuje na trochę szczęścia
:3

Amarre

Też uważam, że Adam jest uroczy. Jestem za, aby się kilka razy spotkali, ale raczej już jest pewne, że nic z tego nie będzie skoro już w 4x14-15 odc. ma wrócić Klaine :) i tego się już nie mogę doczekać. PLS HURRY!

ocenił(a) serial na 10
zgadnij_kto

a właśnie, że nie wiadomo, czy klaine do siebie wrócą. fakt w 14 odc. będziemy mieli scenę w samochodzie i we've got tonight. w 15 come what may na dachu w nowym jorku. ale też jest powiedziane, że kurt będzie rozdarty pomiędzy blaine'm i adamem. ale nie wiadomo jeszcze którego wybierze. to znaczy wiadomo, że ostatecznie on i blaine będą razem, ale może jeszcze nie teraz. fakt, że sam ryan napisał o scenie w samochodzie i upublicznił kartkę scenariusza z come what may sprawia, że jestem podejrzliwy. może on chce, żebyśmy wierzyli, że klaine wrócą, a tymczasem kurt wybierze adama. kocham klaine, ale chwilowo staram się nie dać ponieść się emocjom.
zresztą polubiłem adama i jak dla mnie może jeszcze przez trochę pobyć w glee. jest naprawdę czarujący a jego akcent jest powalający. amerykańscy fani ochrzcili ich kadam. także kadam nie przeszkadza mi, dopóki nie przekreśli klaine na zawsze, a na to klainersi nie pozwolą ryanowi. ciekawe, czy ryan dotrzyma słowa i kurt mając 21 lat ożeni się.

ocenił(a) serial na 10
raven46

Klaine są engame, chociażby dlatego, że sam Ryan ich kocha. Nie ma nawet mowy żeby do siebie nie wrócili :)

Amarre

Ryan jeszcze przed "The Break-up" napisał na twitterze, że Klaine do siebie wróci jeszcze w tym sezonie i określił ich mianem "FOREVER"- podobnie jak Fabbery, Finchel i Brittana.

raven46

Raczej nie ożeni się, a wyjdzie za mąż... chyba, że o czymś nie wiem :D

ocenił(a) serial na 10
ciotkaEliza

oj tam oj tam... wyjdzie za mąż, weźmie ślub, ożeni się. jak zwał tak zwał, ale wiadomo o co chodzi.
glee musiałoby potrwać jeszcze przynajmniej dwa sezony jeżeli mielibyśmy zobaczyć ślub klaine, bo oczywiście kurt wyjdzie za blaine'a i co do tego nie powinno być żadnych wątpliwości

raven46

Oj tak :)

ocenił(a) serial na 8
Amarre

Shippuję ich. Na tę chwilę podobają mi się bardziej niż Klaine.

ocenił(a) serial na 8
Szympi

Też mi się Adam podoba.Wiadomo,że nic z tego nie będzie,ale chciałabym,żeby się trochę pospotykali. Adam racja jest uroczy;)

ocenił(a) serial na 10
plistek43

ja go nie lubię i nie podoba mi się, KLAINE FOREVER ! ale jakoś ogólnie go nie kupuję, nie wiem czemu , może trzeba go lepiej poznać, nie wiem, pałam niechęcią odkąd przeczytałam, że Kurt będzie miał kogoś nowego, a w ogóle są ploty, że Adam ma być na stałe w 5 sezonie i co on ma tam robić ? bo załóżmy, że Klaine do siebie wróci i będzie razem w NY, więc ... ?

ocenił(a) serial na 8
luna15

Serio ma być podobno w 5 sezonie?No to też nie wiem co by robił tam na stałe.Pewne jest to na ok 99% bo nic w Glee nigdy nie jest pewne;) że Klaine będzie na pewno i powróci i się cieszę<3 to może właśnie Adam będzie chciała odbić Kurta?
Adam może być,mi nie przeszkadza,fajny jest i mi się podoba.Jakoś go polubiłam.Tylko niech nie psuje Klaine jeśli będą razem.Bo jeśli to prawda z Adamem w 5 sezonie na stałe,to moja teoria jest taka.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

chyba , że mu zrobią osobny storyline i Kadam będą tylko przyjaciółmi, bo nawet sam Oliver się wypowiadał, że chciałby Klaine'a jako romance i Kadama jako friendship, więc tak by mogło być, niech tylko Murphy nie kombinuje

ocenił(a) serial na 8
luna15

Tak,tak też mogłoby być.Też jest to ciekawy pomysł przyznam.Bo niby dlaczego dwóch gejów nie może się przyjaznić?Była bym jak najbardziej za.Tylko niech Kadam popróbuje coś;) hehe chciałabym.A potem wielki comeback Klaine.Na nich czekam tylko.
Bo uważam,że Finchel lepiej osobno(choć ich nie trawie,razem i osobno),A chociaż Brittane uwielbiam to teraz jak Britt 'poślubiła'Sama i z nim jest to jakoś nie wiem,starciłam wiarę w ich związek.A szkoda bardzo.Bo teraz według mnie Brittany jest 100% bi.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

ja Klaine'a chcę strasznie ale denerwuje mnie Kurt i jego zachowanie wobec Blaine'a i trochę na niego nie zasługuje , ale to moje zdanie, chociaż jakby wrócili do siebie i byli tacy słodcy jak 2 sezonie to byłabym w siódmym niebie , Finchel było spoko w 3 sezonie bo wtedy uważałam, że jak Finn jest z Rachel to dzieje się najmniejsze zło, a teraz kocham Finna a Rachel powinni otruć , natomiast Brittany nie trawię bo nie lubię Britt i jest za durna i za brzydka dla Santany i powinna sobie znaleźć kogoś lepszego, ale oczywiście tak czy tak będzie z Britt