PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Jak myślicie, kto dostanie się do NYADY? (SPOILER) Najprawdopodobniej będzie to Kurt,
przynajmniej tak można wywnioskować z odcinka ''Choke''. Ale co z Rachel? Przecież ona
jest stworzona do tego by być gwiazdą, a NYADA jest dla niej najprostszą drogą do kariery!
Strasznie mi jej było żal, podobnie jak Puck'a i Biste, która bardzo poruszyła mnie w tym
odcinku. :( Smutny, chociaż moim zdaniem bardzo dobry wątek, podobnie jak cały odcinek.
+ za chłopców uczących Noah'a- pomimo tego, że rezultat marny, uśmiałam się strasznie.:D

ocenił(a) serial na 7
isahara

byłam w szoku i naprawdę jestem ciekawa, jak teraz potoczą się losy Rachel - Kurt na 100% dostanie się, a ona może po prostu wybierze inną drogę - na pewno będzie w NY, ale może niekoniecznie w NYADA. Zawsze może biegać na castingi, NY to przecież miasto tylu możliwości

isahara

myślę, że Rachel będzie dowodem na to, że jeśli ktoś ma talent, siłę i odwagę, spełni swoje marzenia na przekór innym. :) poza tym, kto wie, może ktoś zobaczy ją na zawodach i zmienią zdanie? to Glee, wszystko się może zdarzyć. :D
nauczanie Pucka... taa :D to przypominało moje próby nauczenia kolegi matematyki tydzień przed końcem roku :D

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

skoro ma 4 sezon GLEE to może Rachel będzie pomagała Will'owi prowadzić glee club? to jedna z opcji, jednak ja bym wołała, aby dostała się do NYADA. dziwnie by było gdyby najbardziej utalentowana osoba w chórze nie spełniła swoich marzeń.
a nauczanie Puck'a też mnie rozbawiło. ;D

ocenił(a) serial na 10
isahara

whoopi goldberg podpisała kontrakt na udział w trzech odcinkach glee, więc może rachel jeszcze dostanie swoją szansę i tym razem ją wykorzysta.
za to występ kurta świetny

raven46

ja mam nadzieję, że Whoopi przyjdzie na zawody i zobaczy prawdziwą Rachel. będzie tam śpiewała solo Celine Dion i na pewno wypadnie świetnie - może to zagwarantuje jej miejsca w NYADA :D

isahara

Zapomniałam dodać, że nie ważne czy scena była potrzebna, czy niepotrzebna, boksującego Blaine'a uwielbiam! *______*

ocenił(a) serial na 7
isahara

SPOILER w następnych odcinkach Tina będzie rozmawiała z Carmen, a ta druga da Rachel trzecią szansę. No i Berry się dostanie.
Nie wspominając o tym, że uczestnictwo Kurta w zajęciach NYADY jest już chyba przesądzone.