...z obsadą na filmwebie? że bohaterowie są `/`?
Matthew Morrison
William "Will" Schuester / Sue Sylvester
Lea Michele e
Rachel Barbra Berry / Tina Cohen-Chang
Cory Monteith
Finn Hudson / Kurt Hummel
itp....?
W jednym z końcowych odcinków 3sezonu był mały wątek związany z Tiną. Dziewczyna czuła się niedoceniana i bardzo chciała zaistnieć w chórze tak jak Rachel.
Podajże po omdleniu, czy uderzeniu sie w głowę miała coś w stylu swoich wizji. Tam ona była właśnie Rachel, a każda z postaci kimś innym, np. Will wcielił się w Sue i na odwrót. Po odzyskaniu przez Tinę przytomności wszytsko wruciło do normy.
W sumie sama nie wiem, dlaczego zmieniali przez to informacje w obsadzie. Trwało to tylko jednen odcinek, a i tak nie cały. Tylko mieszają w głowach.
Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam. Nie do końca pamiętam ten odcinek i troche pogmatwałam. Moze jeszcze ktoś pomoże. :)
Na imdb.com tak jest, a my uzupełniamy wszystkie postacie grane przez osobę w produkcji.
Dzięki :) Pamiętam ten odcinek, ale jakoś mi do głowy nie przyszło...Uważam to za zupełnie zbędne i niepotrzebme o_O
To tak samo, jak był kiedyś odcinek, że Will chyba był chory (?) i wyobrażał sobie członków Glee jako małe dzieciaki. Dzieciakio tez powinny być w takim razie w obsadzie?
Nie wiem, moim zdaniem to miesza niepotrzebnie...:)