PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Ostatni odcinek i...

ocenił(a) serial na 10

... pożegnanie jednego z bohaterów.
Potwierdziły się plotki o tym, że jeden z bohaterów opuści Glee w finale czwartego sezonu. Jak
myślicie, kto to będzie?

Wydaje mi się, że wszystko wskazuje na to, iż w piątym sezonie nie zobaczymy Brittany, co będzie
wielką stratą dla "Glee", bo byłą jedną z najbardziej charakterystycznych postaci.

ocenił(a) serial na 7
Serebii

To Brittany na bank,
Aktorka czyli Heather Morris podjęła decyzje która jest godna podziwu, spodziewa się dziecka pomimo ze ciąża może nieco zatrzymać jej karierę w Glee i w ogóle aktorstwo.
Sama kiedyś gdzieś powiedziała ze zawsze będzie stawiać rodzinę na pierwszym miejscu i jeśli aktorstwo wpłynie na nią negatywnie to zrezygnuje z grania.

Tylko ciekawi mnie to czy aktorka miała już podpisany kontrakt na kolejny sezon jeśli tak to może być nieciekawie. Ale mam nadzieje na powrót Britt w drugiej połowie piątego sezonu.

ocenił(a) serial na 7
Serebii

Mi się wydaje że ona powróci jeszcze, mamy przed sobą jeszcze 2 sezony, czyli gdzieś 2 lata przed nami ;d

ocenił(a) serial na 7
Serebii

ja stawiam na ojca Kurta albo Becky (ta cheerliderka co strzelała - dodaje bo nie jestem pewna imienia)
Ojciec Kurta jest chory - ostatni odcinek może być przykry, a jesli Becky to odkryją prawde o strzałach i oddalą ją ze szkoły

ocenił(a) serial na 6
Serebii

Brittany (aktorka w ciąży) albo Finn (aktor na odwyku).