... pożegnanie jednego z bohaterów.
Potwierdziły się plotki o tym, że jeden z bohaterów opuści Glee w finale czwartego sezonu. Jak
myślicie, kto to będzie?
Wydaje mi się, że wszystko wskazuje na to, iż w piątym sezonie nie zobaczymy Brittany, co będzie
wielką stratą dla "Glee", bo byłą jedną z najbardziej charakterystycznych postaci.
To Brittany na bank,
Aktorka czyli Heather Morris podjęła decyzje która jest godna podziwu, spodziewa się dziecka pomimo ze ciąża może nieco zatrzymać jej karierę w Glee i w ogóle aktorstwo.
Sama kiedyś gdzieś powiedziała ze zawsze będzie stawiać rodzinę na pierwszym miejscu i jeśli aktorstwo wpłynie na nią negatywnie to zrezygnuje z grania.
Tylko ciekawi mnie to czy aktorka miała już podpisany kontrakt na kolejny sezon jeśli tak to może być nieciekawie. Ale mam nadzieje na powrót Britt w drugiej połowie piątego sezonu.
Mi się wydaje że ona powróci jeszcze, mamy przed sobą jeszcze 2 sezony, czyli gdzieś 2 lata przed nami ;d
ja stawiam na ojca Kurta albo Becky (ta cheerliderka co strzelała - dodaje bo nie jestem pewna imienia)
Ojciec Kurta jest chory - ostatni odcinek może być przykry, a jesli Becky to odkryją prawde o strzałach i oddalą ją ze szkoły