Mam pytanie i będę bardzo, bardzo wdzięczna jeśli otrzymam na nie odpowiedź. Mianowicie: sezon szósty jest ostatnim sezonem serialu czy też następny, siódmy? Przyznaję, że na długi czas przestałam interesować się Glee - po śmierci Cory'ego/Finna z którą do tej pory nie mogę się pogodzić - i jestem mocno, mocno niedoinformowana. Pojawiają się różne informacje na ten temat, więc już sama nie wiem jak to w końcu jest.
:<
PS. Przepraszam za powielenie pytania, bo wiem że już takie padło,ale ta myśl nie daje mi spokoju. :<
tak 6 sezon jest ostatnim sezonem serialu. Wczoraj zostały wyemitowane dwa ostatnie odcinki serialu.
Sezon szósty jest ostatnim sezonem, raczej nie ma żadnych szans na kolejne. Wczoraj zostały wemitowane dwa ostatnie odcinki, wiec teraz zostały tylko powtórki tego, co mamy ;)
dziękuje za odpowiedź - nawet jeżeli teraz jestem na maxa tym faktem zdołowana... ;P w sumie zawsze można obejrzeć cały serial od początku. aczkolwiek tak się zastanawiam... nie było gdzieś jakieś informacji o spin-offie? bo ogromnie polubiłam Masona, Jane i resztę newbies i łudzę się, że poznamy ich dalsze losy. nadzieja matką głupich ...
jeszcze raz serdecznie dziękuję za odpowiedź :))
Masz rację były informacje o spin-offie pod koniec 3 sezonu. Jednak okazały się plotkami. Niestety glee definitywnie się skończyło wczoraj.
tak, słyszałam o tym spin-offie, ale to nie były plotki - miał już tytuł "a new directions" , główną bohaterką po raz kolejny miała być Rachel, nagrali nawet pilot, z tym że coś im tam nie wypaliło i ostatecznie anulowali ten spin-off. mi się marzy spin - off z nowymi newbies, Masonem i innymi; dlaczego tak późno się pojawili? :< są o wiele lepsi i ciekawsi od poprzednich newbies
niemniej bardzo Ci dziękuję za odpowiedź :)
pozdrawiam serdecznie.