PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Mam pytanie i będę bardzo, bardzo wdzięczna jeśli otrzymam na nie odpowiedź. Mianowicie: sezon szósty jest ostatnim sezonem serialu czy też następny, siódmy? Przyznaję, że na długi czas przestałam interesować się Glee - po śmierci Cory'ego/Finna z którą do tej pory nie mogę się pogodzić - i jestem mocno, mocno niedoinformowana. Pojawiają się różne informacje na ten temat, więc już sama nie wiem jak to w końcu jest.
:<

isobel

PS. Przepraszam za powielenie pytania, bo wiem że już takie padło,ale ta myśl nie daje mi spokoju. :<

ocenił(a) serial na 6
isobel

Sezon szósty jest ostatnim sezonem Glee.

ocenił(a) serial na 10
isobel

tak 6 sezon jest ostatnim sezonem serialu. Wczoraj zostały wyemitowane dwa ostatnie odcinki serialu.

ocenił(a) serial na 10
isobel

tak 6 sezon jest/ był ostatnim sezonem serialu.

ocenił(a) serial na 9
isobel

Sezon szósty jest ostatnim sezonem, raczej nie ma żadnych szans na kolejne. Wczoraj zostały wemitowane dwa ostatnie odcinki, wiec teraz zostały tylko powtórki tego, co mamy ;)

Ewelinaaa1000

dziękuje za odpowiedź - nawet jeżeli teraz jestem na maxa tym faktem zdołowana... ;P w sumie zawsze można obejrzeć cały serial od początku. aczkolwiek tak się zastanawiam... nie było gdzieś jakieś informacji o spin-offie? bo ogromnie polubiłam Masona, Jane i resztę newbies i łudzę się, że poznamy ich dalsze losy. nadzieja matką głupich ...

jeszcze raz serdecznie dziękuję za odpowiedź :))

ocenił(a) serial na 10
isobel

Masz rację były informacje o spin-offie pod koniec 3 sezonu. Jednak okazały się plotkami. Niestety glee definitywnie się skończyło wczoraj.

mysia450

tak, słyszałam o tym spin-offie, ale to nie były plotki - miał już tytuł "a new directions" , główną bohaterką po raz kolejny miała być Rachel, nagrali nawet pilot, z tym że coś im tam nie wypaliło i ostatecznie anulowali ten spin-off. mi się marzy spin - off z nowymi newbies, Masonem i innymi; dlaczego tak późno się pojawili? :< są o wiele lepsi i ciekawsi od poprzednich newbies

niemniej bardzo Ci dziękuję za odpowiedź :)
pozdrawiam serdecznie.